![]() |
Alıntı:
Rapor işi kolayda bu hafta Rahatsızlığımdan Ötürü bir yere çıkamadım.. İşaallah bayram sürprizi yapacağım.. Nasıp o zaman kim öle kim kala..;):D:D |
Hayırlı işler iyi haftalar arkadaşlar :)
|
bu hafta sonu İstanbul Boğazı çok güzel istavrit yaptı herkes kovaları doldurdu, ben arkadaşımla birlikte çinekop için gitmiştim ama baktık istavrit bol bol çıkınca istavrite döndük...
|
Alıntı:
Eyvallah Memedim teşekkürler.. Sanada hayırlı işler.. Kardeşim Davetin için tekrar teşekkürler.. Malum Hastalığı yendim şükür gelemedim.. İşaallah bayrama yada bayram haftası yapalım birşeyler.. İşaallah senin avın güzel geçmiştir.. Yada şöyle diyeyim .. Gelmediğim içim pişman olmuşumdur..:D:D:D |
Alıntı:
Boğaz tüm Amatörlerin yüzünü güldürmüş.. Allah eksik etmesin.. |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Son avın görüntüleri .. Gerçi 1 ay geçti ama hala benim favorim..;) Murat onun için rapor istiyor..;):) :) :D:D |
Alıntı:
Bu arada av fena sayılmaz ama 1300 gr Dülger balığını görmen lazımdı ne adrenalin yaşattırdı bana :D Bu arada hastalığı yenmene sevindim :) |
Alıntı:
Önemli bişey yoktur inşallah. ALLAH(C.C.) şifaversin inşallah. |
Alıntı:
Özlettin kendini. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte buna üzüldüm..:'( İstediğim balıktı. Biliyorsun benim onunla beraber bir avatar çektirmem lazımdı ..;) Şimdi üzüldüm bak..:'( İşaallah ayarlayalım bir gün yine aynı kerterizde bir tanede bana denk gelir umarım.. |
:) gayet başarılı bir çalışma olmuş Necati abi, bu arada enteresandır ege de bol bol kullanılan ve iyi bilinen bu olta zilleri nedense İstanbul da pek bilinmiyor. Edremitten bol bol aldım valla en son gittiğimde boğazda kamışlara taktık arkdaş ile tabi büyük rahatlık yanımızdaki insanlar da bunlara uzaydan gelmiş gibi baka kaldılar :)
Alıntı:
|
Alıntı:
Yok Şükür muratım.. Malum mevsimden GRİP.. ama temkinli olmam gerekiyordu .. Çocuklar atlattı ama beni hasta ettiler.. Şükür bende atlattım .. Teşekkürler.. |
Alıntı:
Bizim kıyı avlarının vazgeçilmez aparatlarındandır.. At çek usulu yapmadığımızdan At bekle yaptığımız için ve bol miktarda olta kullandığımızdan bunların büyük faydasını görüyoruz.. |
Alıntı:
|
zaten bende bunun rahatlığına alıştıktan sonra benım de vazgeçilmez aparatlarımdan biri oldu, şimdi nereye gitsem ilk kontol ettiğim zillerim oluyor. Artı şoyle de bir guzelliği var balık bahae muhabbet şahane moduna gayet rahat bir şekilde geçebiliyor insan ziller sayesinde :):)
Alıntı:
|
Alıntı:
Slogana destek verdiğin için Çok teşekkür ederim..;) Gerçekten Sohbete zaman çoğalıyor..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cümleten selamün aleyküm.hayırlı günler.
|
herkes işe güce daldı galiba :) kimse de ses seda yok
|
Alıntı:
Keyifli sohbetler.. Alıntı:
Ama bak senin sitemine çayları yaptım .. Buyrun için bakalım .. Afiyet olsun..:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necati abi çaylar nerde müşteriler kaçı yo bak:D
|
Alıntı:
|
ellerine sağlık Necati abi,, valla bu resimden pek çözemedim ama eğer senin iş yerin ise burası gayet ferah bi yermiş:)
|
Bu arada Murat abi kızma ama resminde ki balıklara öyle bir sarılmışsın ki her gördüğümde tebessüm etmeden bakamıyorum. Balık tutma sevdasını bu fotorafta hiç söze gerek kalmadan gayet net anlatmışsın :)
|
Alıntı:
Yanlız o durum kedilerden dolayı:D Balıklar canlıydı daha kedilerde beklemede:D:D:D Düşürmemek lazım balıkları |
Alıntı:
Hoş geldin |
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D Kimin yüzünden acep..:confused::confused: |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
valla bu çocuk gelecek vaat ediyor :):) |
Alıntı:
link aktif ama görüntü yok.. neden acaba |
youtube da goruntu bılgısyarın dns ayarları uygun olmayabılır youtube yasak ya malum memelekette :(
|
Buyurun karnınızda acıkmıştır.. Hadi afiyet olsun.. Yağızın da selamları var.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
simit peynir tam zamanında yetiştim :)
|
göztepe tarafında avlanan varmı
|
Alıntı:
Hayırdır balığa mı gidecek sin?? |
yok ondan değil.ben zaten göztepedeyim.şu an güzel kalamar yapmaya başladı birkaç tiyo verecektim.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Alın abiler çaylar toptan. Bir iki çay kesmez sizi;) |
Saat 04:25. |