![]() |
günaydın hayırlı işler
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hayırlı akşamlar canlar
|
Çalışmalarımın sevinci
Çalışmalarımın sevinci
-------------------------------------------------------------------------------- Değerli Rasgelsin ailesi uzun süredir uğraşlarımın neticesi olarak ellerimden parça,parça işlenerek yaptığım teknelerimi sizlerle paylamak istedim inşallah beğenirsiniz. Değerli Rasgelsin ailesi uzun süredir uğraşlarımın neticesi olarak ellerimden parça,parça işlenerek yaptığım teknelerimi sizlerle paylamak istedim inşallah beğenirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
günaydın canlar hayırlı işler bol kazançlar rasgele
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
günaydın hayırlı işler rasgele
|
günaydın canlar rasgele
|
hayırlı akşamlar canlar
|
cümleten günaydınlar iyi bir tatil gününüz olsun rasgele
|
hayırlı akşamlar canlar
|
gelen giden varmı canlar
|
günaydın hayırlı haftalar bol kazançlar sağlık sıhhatler içinde bol balıklı günler rasgele
|
|
Mevlüt Kandili
Tüm İslam alemine Mevlit kandili hayırlara vesile olsun kandiliniz mübarek olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
hayırlı akşamlar canlar
|
Hayırlı akşamlar, maket çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
|
teşekkür ederim zamanımı değerlendirmek için uğraşıyorum
|
|
|
hayırlı akşamlar canlar
|
|
cümleten hayırlı geceler
|
günaydın iyi bir tatil günü bol balıklı olsun hadi rasgele
|
selam can dostlar nasıl geçiyor tatil
|
cümleten hayırlı geceler
|
|
cümleten hayırlı aklşamlar
|
|
hayırlı gecele canlar
|
|
|
selamünaleyküm canlar kaç gündür siteye giremiyordum Taygun ile görüştüm durumu anlattım ellerine sağlık kardeşim
|
|
havalar iyice soğudu rüzgarda bayağı yüksek gerçi tam levrek havası ama hava biraz kırılması gerekli
|
gelen giden de yok hiç olmazsa ara sıra birileri girse de bir iki lakırdı yapsak diyorum ama maalesef alaka gösteren yok
|
hadi beyler bayanlar yokmu balık raporları verecek kişiler
|
Saat 14:19. |