![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Aynen Muratım .. Balıklar tatildeymiş.. O kadarda hazırlandık en güzel yengeç ve madyalarla gittik onlara ama evde yoklardı.. Hatta seni bile andık açılış videosunda .. Muratım bana saç kavurmayı yapamadı ama ben ona yapacağımız kavurmayı göstereceğim felan dedim.. ama sonuç olmayınca videoyuda yayınlama gereğini bulmadım.. neyse birdahaki sefere işaallah.. selametle .. |
hayırlı akşamlar arkadaşlar.
|
Alıntı:
Yusuf abim ben sana geçde olsa hayırlı akşamlar diyeyim .. Bu satte kimse kalmıyor sitede .. Ama seni burada gördüğüme seviniyorum.. Teşekkürler.. Kal sağlıcakla.. |
Cümleten selamunaleyküm..
Herkeze günaydınlar .. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Bende tüm dostlara hayırlı işler bol kazançlar dilerim. |
Alıntı:
Kalbinizde yer verdiğiniz için ALLAH(C.C.) razı olsun. İnşallah kavurmayıda beraber yeriz bigün nasipse;) |
Alıntı:
Alıntı:
;) İşaallah kardeşim .. Olursa o günün video ve resimlerini paylaşacağım her ne kadarda balık olmasada ..:D:D |
ahadaaa ben geldımmmmmmmm daaa daaaaaaaa :D
|
Alıntı:
Alıntı:
yoksa arkadaslar buranın ne oldugunumu bılmıyo anlamadım ben :P:P:P |
Alıntı:
Farkedilmiyor galiba.:confused: Daha önplana çıkarmak lazım;) |
Alıntı:
|
Necati abiiiiiiiii nerlerdesin özletiyon kendini.
Bak kahve zarar ediyo:D:D:D |
Selamunaleyküm tüm dostlara hayırlı günler hayırlı işler.
|
Tüm dostlara hayırlı günler hayırlı işler.
Balıkta olan dostlara RASTGELSİN.;) Bol balıklı trofeli olsun.;) |
Puslu bir Isparta'dan tüm dostlara hayırlı akşamlar diliyorum.:)
|
Cümleten selamunaleyküm..
4 günlük bir aradan sonra tekrar beraberiz.. Herkeze günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Aleyküm selam. Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı işler. |
Alıntı:
Alıntı:
gunaydınlarrr efemmm :D:D nasıl keyıfler :D:D |
cümleten selamun aleykum.hayırlı sabahlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin keyifler nasıl bakem:D |
hoşbuldum kardeşim.keyifler yerindedir inşallah.
|
Çok şükür abi sağlığınıza duacıyım.
Allah ilk önce iman sonrada sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah |
yirmi yılın üstünde olta balıkçılığı yapıyorum.dün hayatımın en verimli avlarından birini gerceklestirdim.ama internet ve bilgisayar kullanma konusunda çok zayıf olduğum için siteye bu av görüntülerini nasıl yansıtacağımı bilmiyorum.nasılsa sizin ekipte izmirde birgün tanışıp sohbet etmek için buluşalım.belki bu esnada paylaşımları nasıl yapabileceğimide öğretirsiniz.
|
Alıntı:
Ama istersen forum kullanma kılavuzunda bilgiler var. Şimdilik bi göz ata bilirsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Necati abi nerelerde gören duyan varmı.
Çok yüklendik kaçtı galiba:D:D:D |
Alıntı:
Nedemişler tekkeyi bekleyen çorbayı içer.:D:D:D;) |
tşkkr ederim.zaten ne yapıp edip sizin ekibi foça çakmaklıya ava götürmek istiyorum.her ne kadar şartları çok ama çok zorluda olsa ekip çalışmasıyla mükemmel av veren bir yer.ayrıca yıllardır sabit avcıları olduğu için hassas kuralları var.dolayısıyla öyle herkesi götürmüyoruz.kendini bilen ve aklı başında insanlar olmalı.fakat ne yazıktır ki bu yerin yalnızca 40 gün av yönünden verimliliği var.ortalaması 2.5-3 kilo gelen çipura yakalamaya hazırmısınz?hemde kıyıdan:)
|
Alıntı:
Bu ince düşüncen içinde ayrıca teşekkür ederim. |
Necati abiiiiiii
Duydunmu paşa diyo 2.5-3 kilo diyo:deli: |
bu söylediğim kilolar ortalama olanları benim oradaki rekorum 6kilo 180gr :)
|
Alıntı:
|
yalnız söylemeyi unuttum orada kamış makine ile avlanabileceğiniz ortam yok.mecburen kasnak 0.40 misina 4.0 iğne her iğneye iki bütün madya ve 50gr gezer kurşun. av takımı bundan ibaret
|
Alıntı:
Ama bu çupralar beni sevmiyo.:'( Genelde tekneden avlanırım kıyı konusunda bihayli acemiyim. Bu işin ustaları Hasan abiyle Necati abi:cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 04:24. |