RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   İstavrit ve Çinekoplar Livarı Doldurdu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10004)

Ahmet TARİH 11-11-2011 09:51

Kubilay kardeşim teşekkür ederim.

Hayrettin abi sağolasın. Allah sizlerede daha iyilerini nasip etsin.

Şeytanın hem bacağını hem kolunu kırdık hem gözünü körettik Taygun. Teşekkürler.

avlar 11-11-2011 09:52

Ahmet çok güzel ve bereketli bir av olmuş, tüm ekibi kutluyorum.

Anıl ÜNALAN 11-11-2011 13:04

Çok bereketli bir av olmuş abi. Daha iyilerinin, daha irilerinin ve daha yakışıklılılarının yine seninle olmasını diliyorum abi. Senden lüferlerle, kofanalarla raporlar bekliyoruz abi.
Rastgelsin.

Ahmet TARİH 11-11-2011 13:32

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 116048)
Ahmet çok güzel ve bereketli bir av olmuş, tüm ekibi kutluyorum.

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin oltanıza dolsun.

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 116072)
Çok bereketli bir av olmuş abi. Daha iyilerinin, daha irilerinin ve daha yakışıklılılarının yine seninle olmasını diliyorum abi. Senden lüferlerle, kofanalarla raporlar bekliyoruz abi.
Rastgelsin.

Anıl gönül tabiki Lüfer kofana ister ama istemeklede pek olmuyor. 10-15 sene önce Boğazda her koyda zoka ile yakalanan bu balıklar şimdilerde resimlerde kalmış durumda. Boğazda lüfer yakalamak için belgesel gibi bir çalışma gerekiyor. Geceden denize çıkıp sabaha kadar canlı zargana tutulacak. Livarda saklanan zargana sabah en kuvvvetli akıntıların olduğu bölgelerde bazen 3-4 kg ağırlık ve uzun dip oltası ile beklenecek ve kısmetin var ise ve bu işte profesyonel olmuş isen günde en fazla 10-15 parça balıkla günü sonlandıracaksın. Buna uygun tekne ve bu tekneye o akıntıda hakim olabilecek aynı yerinde tutabilecek meziyetde cabası. Bir taraftan tekneyi kullanıp diğer elinle 4 kg ağırlıkla balık vurduğunu anlayacaksın. Bu nirvana oluyor biraz. Biz daha rahledeyiz anlıyacağın. Sadece ne kısmetli adammışız bu balık bize denk geldi denebilecek bir pozisyonda bu balıkları tutabiliriz. Yada şansımızı her hafta 2-3 saatlik yol yaparak uzaktaki meralarda deneyerek. Biz kolayını seçiyor ve istavrite olan bağlılığımızı yeniliyoruz.
Değerli yorumların için teşekkür ederim. Daha iyi ve irileri sizlerin olsun.

kaptankarabulut 11-11-2011 18:59

Hadi hayırlısı Ahmet,artık paylaşımlara başladın.Bundan sonra biz suscaz sen konuşcan..:D :D

Bir aya kalmaz kolyoz uskumrular bizi terk ederler.Sende oradan bol bol istavritlerle paylaşım yaparsın bizde seyrederiz...

Ahmet çok güzel ve bereketli bir gün geçirmişsin,daha iyileri rastgelmesi dileğimle...

Sen İstanbul'dan ben izmirden,Şu Denizlili dostumuzun kurtlarını iyice büyütelim..:D :D

mazhar üzümcü 11-11-2011 19:42

istanbul temsilcimiz ahmet balıklar ve raporu için kutluyor devamını diliyorum sevgilerimle.

Raif Yelkenci 11-11-2011 21:02

Ahmet başta seni ve sonrada tüm ekibi kutlar bu zevkli avı bizimle paylaştığın için teşekkür ederim .

muratdogan 11-11-2011 21:49

Ahmet bey katliyam yapmışsınız vallahi.
Ahh şimdi orada olmak vardı.
İçim gitti içimmmm...
...
Vallahi ben bu ava şapka çıkarırım.
Tebrikler...

orhan69 11-11-2011 23:00

tebrikler gönüllerinize ellerinize sağlık her zaman böyle güzel keyifli günler dilerim tüm ekibi kutlarım

Ahmet TARİH 12-11-2011 14:16

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 116091)
Hadi hayırlısı Ahmet,artık paylaşımlara başladın.Bundan sonra biz suscaz sen konuşcan..:D :D

Bir aya kalmaz kolyoz uskumrular bizi terk ederler.Sende oradan bol bol istavritlerle paylaşım yaparsın bizde seyrederiz...

Ahmet çok güzel ve bereketli bir gün geçirmişsin,daha iyileri rastgelmesi dileğimle...

Sen İstanbul'dan ben izmirden,Şu Denizlili dostumuzun kurtlarını iyice büyütelim..:D :D

Süleyman abi Allah balık svdalısını balıksız bırakmasın. Hepimiz her daim güzel avlarla siteyi dolduralım inşallah. 2 aydır düzgün bir av olmuyordur burada. Bu günlerde hareketler başladı. İnşallah devam eder.:helal:
Denizliye gelince, kurtlarını büyütelim büyütmesinede sonunda ya sana ya bana dökecek gibi. :hıııı:Bu kurtlarla balık tutabilirmiyiz acaba.:D:D

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 116097)
istanbul temsilcimiz ahmet balıklar ve raporu için kutluyor devamını diliyorum sevgilerimle.

Mashar abi çok teşekkür ederim.

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 116103)
Ahmet başta seni ve sonrada tüm ekibi kutlar bu zevkli avı bizimle paylaştığın için teşekkür ederim .

Raif abi iyi dileklerin için teşekkürler. Avda kaliteli görüntü almak için baya vakit harcıyorum. Çoğu zaman avı bırakıp diğer arkadaşların oltayı toplamasını bekliyorum, ekilen fotolardan en güzellerini seçiyorum ve bu kareleri oluşturuyorum. Bu bana balıktutmak kadar zevkli geliyor.

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 116107)
Ahmet bey katliyam yapmışsınız vallahi.
Ahh şimdi orada olmak vardı.
İçim gitti içimmmm...
...
Vallahi ben bu ava şapka çıkarırım.
Tebrikler...

Murat uzun zaman av yapamayınca biraz acısını çıkartmak gibi oldu haklısın.
Ama 6 kişi olta attık. Adam başı 3-4 kg tutmuşuzdur herhalde. Ama kaptanımızın emeği çok büyük. 35 li çapari ile her atışta nerede ise 1kg istavrit aldı.
İstanbula gelirsen mutlaka ara beraber ava gidelim.

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 116111)
tebrikler gönüllerinize ellerinize sağlık her zaman böyle güzel keyifli günler dilerim tüm ekibi kutlarım

Orhan abi herşey çok güzeldi. Tek eksik sendin. Keşke daha önce telefonlaşsaydık daha iyi bir organizasyonla senide dahil edebilseydik çok dah güzel olurdu. Kısmet birdahaki sefere inşaallah diyelim abi.

Saat 07:00.