![]() |
Kubilay kardeşim teşekkür ederim.
Hayrettin abi sağolasın. Allah sizlerede daha iyilerini nasip etsin. Şeytanın hem bacağını hem kolunu kırdık hem gözünü körettik Taygun. Teşekkürler. |
Ahmet çok güzel ve bereketli bir av olmuş, tüm ekibi kutluyorum.
|
Çok bereketli bir av olmuş abi. Daha iyilerinin, daha irilerinin ve daha yakışıklılılarının yine seninle olmasını diliyorum abi. Senden lüferlerle, kofanalarla raporlar bekliyoruz abi.
Rastgelsin. |
Alıntı:
Alıntı:
Değerli yorumların için teşekkür ederim. Daha iyi ve irileri sizlerin olsun. |
Hadi hayırlısı Ahmet,artık paylaşımlara başladın.Bundan sonra biz suscaz sen konuşcan..:D :D
Bir aya kalmaz kolyoz uskumrular bizi terk ederler.Sende oradan bol bol istavritlerle paylaşım yaparsın bizde seyrederiz... Ahmet çok güzel ve bereketli bir gün geçirmişsin,daha iyileri rastgelmesi dileğimle... Sen İstanbul'dan ben izmirden,Şu Denizlili dostumuzun kurtlarını iyice büyütelim..:D :D |
istanbul temsilcimiz ahmet balıklar ve raporu için kutluyor devamını diliyorum sevgilerimle.
|
Ahmet başta seni ve sonrada tüm ekibi kutlar bu zevkli avı bizimle paylaştığın için teşekkür ederim .
|
Ahmet bey katliyam yapmışsınız vallahi.
Ahh şimdi orada olmak vardı. İçim gitti içimmmm... ... Vallahi ben bu ava şapka çıkarırım. Tebrikler... |
tebrikler gönüllerinize ellerinize sağlık her zaman böyle güzel keyifli günler dilerim tüm ekibi kutlarım
|
Alıntı:
Denizliye gelince, kurtlarını büyütelim büyütmesinede sonunda ya sana ya bana dökecek gibi. :hıııı:Bu kurtlarla balık tutabilirmiyiz acaba.:D:D Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ama 6 kişi olta attık. Adam başı 3-4 kg tutmuşuzdur herhalde. Ama kaptanımızın emeği çok büyük. 35 li çapari ile her atışta nerede ise 1kg istavrit aldı. İstanbula gelirsen mutlaka ara beraber ava gidelim. Alıntı:
|
Saat 07:00. |