RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Uskumru Team işbaşında (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10008)

kaptankarabulut 12-11-2011 15:40

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 116115)
Ersoy ekibe katılamadım ama iyi av olmuş açıkçası.
Bu arada Süleyman abi video da gördüğüm kadarıyla DÖKTÜRMÜŞSÜN denizde balık bırakmamışsın :) :) :)
Ersoy emeklerin ve paylaşımın için teşekkürler.
Kendine iyi bak...

Murat,Ersoyun da dediği gibi çekim zamanlaması yanlış oldu balığın aksiyonlu zamanını çekebilseydik daha neşeli olacaktı.Nasip bir dahakine..

kaptankarabulut 12-11-2011 15:44

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 116129)
Balıklar teknede trampet çalıyorlar. Senfoni yapmışlar arkadaşlar. Daha ne olsun yav.
Ekibi kutlarım. Ama her zamanki gibi tekneyi kurtaran kaptan olmuş, rekor ve skorda büyük pay sahibi olmuş. Süleyman abi şefkatli kollarına hayrankaldım doğrusu. Harikasınız.

Ahmet,kovadaki balıkların trampet seslerinden alttaki balıklar rahatsız olup zaman zaman bizi terk etmiş olsalarda yinede bu uskumrular amcasının şevkatli kollarına atlayıp geldiler..:D :D

Onlara hiç bir zaman şevkatimi esirgemedim ve ağlatmadım.Onlarda bunu bildiklerinden şevkatli kollarımı hiç boş çevirmezler..:D :D

Anıl ÜNALAN 12-11-2011 18:08

Tebrikler çok güzel av olmuş :) O gün biz birazcık avlanma taraftarı değildik :)
Yüzey akıntısıda çok fazlaydı yinede güzel balıklar alınmış.
Devamını diliyorum.
Rastgelsin.

EAKSOY 13-11-2011 00:17

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 116146)
Tebrikler çok güzel av olmuş :) O gün biz birazcık avlanma taraftarı değildik :)
Yüzey akıntısıda çok fazlaydı yinede güzel balıklar alınmış.
Devamını diliyorum.
Rastgelsin.

Akıntı arkaya doğru olmasa sizde avlanırdınız fakat öndekiler arkadakileri toplayıp gelince bir zevki kalmıyor isin yoksa otur olta çöz. Yinede neşeli bir gün geçirdik, balık bahane bizim için Anılcım...

pendikli balıkçı 18-11-2011 17:37

Çok iyi bir av olmuş tebrikler.

dogukan1997 18-11-2011 19:13

süleyman abiden fazla uzak sayılmazdım anıl abinin teknedeydik orda bi muhabbet kurduk balık tutmayı unuttum süleyman abi dioki doğu hadi balık tut der demez pat bi kolyoz anıl abi sağolsun onnun sayesinde tuttum hazırladı malzemeleri saldım balık sanki kendi geldi takıldı o gun havanın güzel olmasıyla anıl abi ve derya abin bna dedikleri olm sen çok şanslısın sen geldiğinde deniz dümdüz diolar abilerim dio ki bidaha biz çıkarken dua oku :) hepsini çok seviorum hepsinin yeri aayrı benim için süleyman abide maşallah bi oturdu arkaya patır patır ersoy abiyle coştular herkes tavalıkları çıkartıp döndü daha bereketlisini sizlere dilerim rastgele .....
SAYGILAR .....

MAVİ FENER 20-11-2011 01:13

Ersoy; Paylaşımın için teşekkürler...Balıklar, harıka kömür ızgarası olur....İçelim güzelleşelim...

Raif Yelkenci 20-11-2011 16:35

Ersoy güzel bir av günü geçirmişsiniz tebrik ederim paylaştığın için teşekkürler.

EAKSOY 27-11-2011 22:18

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 116365)
Çok iyi bir av olmuş tebrikler.

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 116368)
süleyman abiden fazla uzak sayılmazdım anıl abinin teknedeydik orda bi muhabbet kurduk balık tutmayı unuttum süleyman abi dioki doğu hadi balık tut der demez pat bi kolyoz anıl abi sağolsun onnun sayesinde tuttum hazırladı malzemeleri saldım balık sanki kendi geldi takıldı o gun havanın güzel olmasıyla anıl abi ve derya abin bna dedikleri olm sen çok şanslısın sen geldiğinde deniz dümdüz diolar abilerim dio ki bidaha biz çıkarken dua oku :) hepsini çok seviorum hepsinin yeri aayrı benim için süleyman abide maşallah bi oturdu arkaya patır patır ersoy abiyle coştular herkes tavalıkları çıkartıp döndü daha bereketlisini sizlere dilerim rastgele .....
SAYGILAR .....

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 116417)
Ersoy; Paylaşımın için teşekkürler...Balıklar, harıka kömür ızgarası olur....İçelim güzelleşelim...

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 116446)
Ersoy güzel bir av günü geçirmişsiniz tebrik ederim paylaştığın için teşekkürler.

Hepinize tesekkur ederim, baliklarimizin hepsi temizlendi, bir kismi av günü aglatilmadan afiyetle yendi, bir kismi da ziyafet masasini doldurmayi buzdolabinda bekliyor... Sizlere daha iyi avlar yaşamanızı diliyorum...

Ege Demirağ 27-11-2011 22:21

maşşallah çok güzel bir av süleyman abi topluyor balıkları alıyor şevkatli kollarına :D tebrikler ersoy abi ve süleyman hocam :D

Saat 09:04.