![]() |
İshak abicim tek kelimeyle harikasınız :helal: İŞALLAH bir gün beraber avlanırız
|
offfffffff offfffffffff gözlerimizin pası silindi biz böyle paylaşımlara kısaca KATLİAM diyoruz artık herkese de nasip olmuyorrr.
|
Hey gidi günler hey diyoruz.İnşallah yakın zaman da tüm rastgelsin üyelerine böyle av nasip olur.
|
Abi naptınız ya siz işi bitirmişsiniz.. Bu sene çıkacak mı bakalım.. Hayırlısı inşallah... RASTGELE
|
o karagözler 700 gram armı yhaa :) Bana 300 grm gibi geldi ekibi kutluyorum :D inşallah bu kadar fazla balık bana da düşer :D
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili Murat kardeşim, inşalah bir gün beraberce olta atmak dileği ile...;) Alıntı:
Her daim dostlarınız ile birlikte gönlünüzdeki avların denk gelmsi dileği ile rastgele kardeşim...;) |
Alıntı:
Alıntı:
Kardeşim, balık hareketleri genelde 3-5 gün önce-3-5 gün sonra , ama yine de aşağı yukarı aynı takvime denk geliyor diye düşünüyorum..Hatırladığım kadarı ile o sanki bir hafta içi kaçamağı idi..Kuvvetli kış gelmeden, ama hafta sonu ama hafta içi bir fırsat denk getirebilirsek, bunun gibi olmasa dahi, buna benzer bir av daha yapma ihtimalimiz olabilir diye ümit ediyorum... Tabi ki, nasip işi..;) Alıntı:
Önemli olan, ekip arkadaşları ile birlikte geçirilen hoş saatler anılarda kalan..;) |
Kalın dudaklı
:):)
Alıntı:
Bizi böyle paylaşımlarla keyiflendirdiğin için teşekkürler üstad daha nice bol nasipli avlar temennisiyle |
Alıntı:
Sevgili Recep abi, yaptığım paylaşımlar ile siz dostlarımın yüzlerinde azıcık dahi olsa bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana...:)Zaten benim yaptığım biz şunu tuttuk, biz bunu yakaladıktan daha çok, biz gönlü balık aşkı ile atan doğa-tabiat tutkunlarının yaşamış olduğu anları sizler ile paylaşmakdır. Ayrıca, benim yaptığım yakıştırmayı beyendiğiniz için teşekkürler...Benim payaşımlarımı izledikçe benim ekip arkadaşlarımın yaptığı yakıştırları da duyabilirsiniz.. Mesela sevgili büğümüz Ertaç hocam, mercan a asla mercan demez...O'na pembe/beyaz ım diye hitap eder...:PKeza karagöz e de Türkan ŞORAY ım diye hitap eder, karagözün gözlerinden mana çıkartarak...:P Ben ise mırmır a , denizlerin masum yüzlü delikanlısı derim hep... |
''güzel gönüllü'' ishak'bey sizin çekimlerinizi izleyen biri olarak üzerine basarak temennim, şudur; ''ALLAH'' gönlünüze göre versin
|
Saat 12:38. |