RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   2. Seferihisar Tekne Organizasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10083)

Ege Demirağ 25-11-2011 17:27

:D Gideceğimiz yerde balık olsunda :D

Tuncay GÜNAY 26-11-2011 02:47

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 116790)
Tuncay kardeş ara gaz verme yemezler. Benim motor dizel, gaz yemez.
Ben İstanbul için kapsamlı bir katılım sağlatma peşindeyim. Ulaşabildiğim kadar üyeye teklif götürüyorum. Belli bir sayıya ulaşırsak eğer otobüs kaldıracam inşallah. Ama gelen olmaz ise ben İnşallah Geliyorum. O balıkları sana bırakmam. Tavuk eti ile lambuka yakalayacağım. Sanada veririm resim çektirirsin.:deli::D

hahahahaha ahmet kardeşim çok iyi olur bana da fotoğraf çektirme inceliğini göstermen asaletinden kardeşim teşekkürler :helal::helal::helal:

Ege Demirağ 28-11-2011 16:43

En baştan söylüyorum sonra söylemedi demeyin ben ogün merada balık bırakmam sonra bu merada balık yok demeyin ..
(bu bir şakadır) :D :D

Anıl ÜNALAN 28-11-2011 23:13

Alıntı:

Ege Demirağ tafarından gönderildi (Mesaj 116950)
En baştan söylüyorum sonra söylemedi demeyin ben ogün merada balık bırakmam sonra bu merada balık yok demeyin ..
(bu bir şakadır) :D :D

Kardeşim desteğindeyim :) yakalayamadığın yerde devreye girerim :) amacın balığı bitirmek olsun :P
Güzel bir gün geçirecek gibi gözüküyoruz :)

Ege Demirağ 29-11-2011 10:34

Anıl abi sağ sağlim o günn gelsinde sonra bitiririz :D

MAVİ FENER 29-11-2011 11:26

Anıl; İstanbul'da olmasam, tam benlik bir tatil proğramı gibi olurdu...neyse sağlık olsun...sizlere bol avlar dilerim...

Anıl ÜNALAN 29-11-2011 18:14

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 117005)
Anıl; İstanbul'da olmasam, tam benlik bir tatil proğramı gibi olurdu...neyse sağlık olsun...sizlere bol avlar dilerim...

Kış olmasa biletini kestir diyebilirdim ama kış tatilleri pek sevimli olmaz :)
Umarım havalar sıcak olduğunda düşüneceğin tatil yerleri arasına İzmir'i eklersin güzel abim :)
Görüşmek ümidiyle.

dogukan1997 01-12-2011 17:49

heleşükür aralık ayına girdik saygıderger abilerim kardeşlerim bu organizasyonun şu zamanda olması bnm için çok iyi bir şans çünkü çogu kişiyle tanışmak istiyordum ve istediğimde oluyor sanırsam çünkü cidden site bn yeni bir üyede olsam az zamanda çok şey kaydettim cidden herkes birbirine yakın yardımsever ve hoşgörülü bü yuzden organizasyon gününü çook büyük bir heycanla bekliyecem.... RASTGELE

MAVİ FENER 02-12-2011 00:10

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 117030)
Kış olmasa biletini kestir diyebilirdim ama kış tatilleri pek sevimli olmaz :)
Umarım havalar sıcak olduğunda düşüneceğin tatil yerleri arasına İzmir'i eklersin güzel abim :)
Görüşmek ümidiyle.

Aynen katılıyorum...Kışın yapılacak iş değil....Yazın tadı bambaşka....iyi geceler...

Ege Demirağ 12-12-2011 18:57

evet sayın üyelerimiz :D son 5 gün kaldı ancak havalr 2-4 ün üzerinde ve yağmurlu gsteriyor 16 aralıktan 23 aralığa kadar işimiz iş :((

Saat 21:26.