Ahmet TARİH |
12-12-2011 08:29 |
Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi
(Mesaj 117602)
İnşallah.
Benim de kısmetse 1 ay sonra oğlum doğacak.
O sebeple de bir yere ayrılamıyorum.
6 ay sonra allah ömür verirse İstanbula çok gelip gideceğim o zaman gideriz inşallah.
|
Muratcım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dediğin gibi Allah sağlık sıhat versin görüşürüz her zaman.
Alıntı:
Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi
(Mesaj 117603)
Ahmet abi istavritlerden sonra sarıkanatlarla, sonra lüfer, sonra kofana, ya sonra?? :)
Tebrikler haftaya görüşmek üzere :)
|
Sorma Taygun, Anıl ile Murat abi granyozları, Ejder Mustafa kardeş trançaları yayınlayınca bende hırsa geldim hedef büyüttüm. Nereya kadar gider bilemiyorum amam pazar günü sahteye takılan müthiş bir lüferi sudan çıkartma anında geri düşürdüm. Sezonun en büyük ve tek lüferi olacak ve ekranlarımızdaki yerini alacakken o rolu kabul etmedi. Kısmet artık birdahaki serefe. İnşallah hafta sonu görüşürüz.
Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi
(Mesaj 117612)
Ahmet kardeşim bu resim ve raporu bizlerşe paylaştığın için teşekkürler.yakalanan balıklar içinde tebrikler.Artık 3 ay sizlerden gelen resim ve raporlarla avunacağız. Avların bereketli olsun.Rastgele.
|
Sağolasın Hayrettin abi. Burada da fazla sürmez Aralık 15-20 de bu balık artık biter. Bir süre istavrit yaparsa yapar. Sonra bizde sezonu kapatırız. Ama şubat Mart gibi yeni bir sektöre girmeyi planlıyorum. Kalkan avcılığı. Bakalım başarabilecekmiyim. Sağlıcakla kal abicim.
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi
(Mesaj 117633)
ahmet kardeşim teprikler. tuttuğun balıklar afiyet şeker olsun da ahhh o boğaz manzarası bitirdi beni ooofff offffff şart oldu istenbula gelmekkk
bekle ahmet bekle bir sabah bir sabah ansızın gelebirim.
|
Ya ne bekliyorsun çık gel diyoruz sana. Yanlız ansızın gelirsen o manzarayı sana parayla seyrettirirler ona göre. İstanbulun uyanığı bitmez. Sen haberli gel ben seni beleş dolaştırayım. Birde o manzaranın en güzel olduğu yerde birde balık yedireyim.
|