RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Unutmamışım hala...:) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10349)

ishak BALLICA 25-12-2011 11:56

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 118124)
İshak abi öncelikle selamlar.
Sizin bu anlatımınıza bayılıyorum.
Açıkçası yazınızı okurken sanki sizinle av yapmışız gibi hissettim.
Daha güzel avlar yapmanız dileğimle.
Rastgele...

Sevgili Murat kardeşim, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler..Senin yaşadığın yöre benim çok eski mekanlarımdandır.Bundan on sene önceye kadar, yıldızı-poyrazı görünce o taraflarda tadı hala hafızalarımda kalan çok av yapmıştım.

Eh serde de o zamanlar gençlik vardı...;)Şimdi yaş 50 ye dayanınca zor oluyormuş yav...:P

ishak BALLICA 25-12-2011 11:58

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 118130)
İshak abi ben avını dikkatlice okudum ve sorunun nereden kaynaklandığını çözdüm.
Sorun havada, rüzgarda, denizde, balıkta, yemde veya zinhar sizde değil.
Bu levrek hayvanı biliyorsun az biraz katil ruhludur. Önüne geleni keser atar ve yutar.
Bu denli vukuatı olan bir türün tamda en sevdiği havada volta attığı yere ekip otosu yaklaşırda birde uzun uzun ışık tutarsa, eee malum bu hayvan akıllı, sazan değil. Hemen tüydüler ortamdan tabi.
Sana gelende, "ben delikanlı adamım, bana birşey olmaz" havasında gezerken küçük bir ayrıntıyı kaçırmış. Tabi polise odaklanınca seni fark edemedi.

Abi işin nüktesi bir yana oldukça güzel bir Levrek tutmuşsun. Paylaşım için teşekkürler.
Hatta o havada göstermiş olduğunuz üstün performansa daha çok teşekkürler.
Çağatay abi sanada ilk günkü avından, paylaşımından ve o havada İshak abiyi kırmayıp yanlız bırakmayarak gösteriş olduğun sevdanda dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum.
Afiyet olsun.

Sevgili Tahir im, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler kardeşim...Tez zamanda dostlarınız ile birlikte gönlünüzdeki avların denk gelmesi dileği ile cümlemize rastgele...
;)

ishak BALLICA 25-12-2011 12:01

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 118132)
İshak Kardeş o havada göstermiş olduğunuz sabır takdire değer.genede denizana sizi eliboş göndermemiş.Resim ve rapor için teşekkürler.artık sizlerden gelenlere bakıp iç geçirmek düşüyor bizimgibi tatlısuculara.Göletler dondu,akarsularda da balık derine çekildi ve hareketleri yavaşladı.dediğim gibi artık tuzlusucuların avlarına yorum yaparak şubat ayında cemrenin suya düşmesini bekleyeceğiz.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

Sevgili kardeşim, yorumun için teşekkürler..Senin de dediğin gibi kış artık yavaş yavaş sert yüzünü her tarafda göstermeye başladı...:(

İnşallah daha güzel günlerde, daha uygun şartllarda sevdiklerin ve dostların ile birlikte her daim gönlündeki avların denk gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..

paşalı 25-12-2011 17:14

İshakcım bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.

Anıl ÜNALAN 25-12-2011 22:58

İshak abicim sen çok seviyorsun bu soğukları zate biliyorum :)
Düşündüğün meralara Levrek yeni uğruyacak sanırım bende takibindeyim, şu havalar bi düzelsin ondan sonra oralarda biraz gezicem :)
Çağatay abi;
Kocaman için seni tebrik ederim güzel bir delikanlıya benziyor. Afiyet olsun eminim ağlatmamışsındır :)
Daha irilerinin ve daha güzellerinin sizlerle olmasını diliyorum.
Rastgelsin.

Saat 03:57.