![]() |
Alıntı:
Sen gel yeter Tuncay abim ;) |
Al haaa yeni bişey daha öğrendik.Sakızlı Kahve nedir, nasıl yapılır,neyle,nasıl içilir?
ya bu İzmir liler ne çok şey biliyorlar.2 yıl önce bir dostum "İzmir e gelinirde KUMRU yenmeden gidilirmi" diye öve öve bitiremediği KUMRU yu takdim ettiğinde "ya bu bizim peynirli böreğimiz" demiştim.bu sakızlı kahve de öyle bişey olmasın.Anıl İzmire ilk geldiğimde Bende isterim. Avlarınız bereketli olsun Rastgele. |
Alıntı:
|
30 cm kar altında ki bembeyaz Çankırı dan tüm dostlara günaydın.Çalışanlara hayırlı işler,bol kazançlar,balığa çıkmayı düşünenlere ise RASTGELE.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Rastgele. |
Tüm dostlara hayırlı cuma lar.çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.balık düşünenlere ise RASTGELE.
|
Kar
Bugün sabah İzmir'imizin alışkın olmadığı bir görüntüyle karşılaştık :) çokta güzel oldu soğuğun kırılmasına da neden olacak bu kar yağışıyla tüm çocuklar kar hasretini giderdi :)
Herkesin ellerinde cep telefonları bu anı ölümsüzleştiren yüzlerce İzmirli vardı fakat bir ben ölümsüzleştiremedim :) |
Alıntı:
Yani denize nazır, manzara seyrederken gelsin sıcak çaylar, oh içim ısındı, sağol Anıl. |
Alıntı:
|
Saat 16:11. |