RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10489)

Anıl ÜNALAN 23-01-2012 00:19

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 119033)
havalar düzelsin gelirim tabi yeter ki sen teknede denizin ortasın da yapacak ol :)

Çayımız, kahvemiz her dostumuza ikramımızdır.
Sen gel yeter Tuncay abim ;)

ustam18 23-01-2012 09:07

Al haaa yeni bişey daha öğrendik.Sakızlı Kahve nedir, nasıl yapılır,neyle,nasıl içilir?
ya bu İzmir liler ne çok şey biliyorlar.2 yıl önce bir dostum "İzmir e gelinirde KUMRU yenmeden gidilirmi" diye öve öve bitiremediği KUMRU yu takdim ettiğinde "ya bu bizim peynirli böreğimiz" demiştim.bu sakızlı kahve de öyle bişey olmasın.Anıl İzmire ilk geldiğimde Bende isterim.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

Anıl ÜNALAN 25-01-2012 01:41

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 119044)
Al haaa yeni bişey daha öğrendik.Sakızlı Kahve nedir, nasıl yapılır,neyle,nasıl içilir?
ya bu İzmir liler ne çok şey biliyorlar.2 yıl önce bir dostum "İzmir e gelinirde KUMRU yenmeden gidilirmi" diye öve öve bitiremediği KUMRU yu takdim ettiğinde "ya bu bizim peynirli böreğimiz" demiştim.bu sakızlı kahve de öyle bişey olmasın.Anıl İzmire ilk geldiğimde Bende isterim.

İçerisinde çok küçük damla sakız parçacıkları olan çok lezzetli bir kahve oluyor abicim. Sen İzmire gel ben sana en âlasını yapıcam güzel abim :)

ustam18 25-01-2012 07:25

30 cm kar altında ki bembeyaz Çankırı dan tüm dostlara günaydın.Çalışanlara hayırlı işler,bol kazançlar,balığa çıkmayı düşünenlere ise RASTGELE.

Tuncay GÜNAY 25-01-2012 18:06

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 119044)

hayrettin abi sen çankırıdan geleceğin için senin sakızlı kahvene döğülmüş fındık ta serper anıl kardeşim :):):):):)

ustam18 26-01-2012 10:20

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 119107)
hayrettin abi sen çankırıdan geleceğin için senin sakızlı kahvene döğülmüş fındık ta serper anıl kardeşim :):):):):)

Tuncay kardeşim ben genelde pek kahve içmem.bir kaç kez günde 3 fincan türkkahvesi(kahve deyince millet soruyo "türk kahvesi mi?" diye) içtiğimde müthiş bir çarpıntı hissettim.kalpte bir sorun olmamasına rağmen ritimde yükselme yapıyor. "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" onun için kahveden uzak durmaya çalışıyorum.ama akşama kadar çay içerim. sizin hatırınız için de bir fincan kahvenizi içerim ama sade.sakızlısını fındıklısını anlamam.anlamadığım şeyden de uzak durmak prensibimdir.:hıııı::hıııı::hıııı:
Rastgele.

ustam18 27-01-2012 07:33

Tüm dostlara hayırlı cuma lar.çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.balık düşünenlere ise RASTGELE.

Anıl ÜNALAN 02-02-2012 09:43

Kar

Bugün sabah İzmir'imizin alışkın olmadığı bir görüntüyle karşılaştık :) çokta güzel oldu soğuğun kırılmasına da neden olacak bu kar yağışıyla tüm çocuklar kar hasretini giderdi :)
Herkesin ellerinde cep telefonları bu anı ölümsüzleştiren yüzlerce İzmirli vardı fakat bir ben ölümsüzleştiremedim :)

turna 02-02-2012 09:49

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 118988)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

O zaman soğuk havada içimizi ısıtacak çaya ihtiyacımız var :)
Çaylarda benden olsun ;)
Afiyetle..

Yani denize nazır, manzara seyrederken gelsin sıcak çaylar, oh içim ısındı, sağol Anıl.

Anıl ÜNALAN 02-02-2012 09:51

Alıntı:

turna tafarından gönderildi (Mesaj 119314)
Yani denize nazır, manzara seyrederken gelsin sıcak çaylar, oh içim ısındı, sağol Anıl.

Afiyet olsun güzel abim. Allah karşılıklı içebilmeyi nasip etsin :)

Saat 16:11.