![]() |
Nuri Bey Poyrazı da unutmayın... Sen malımla canınla uğraş, sonuç 5-6 kasa balık! Bir zamanlar Marmaranın kılıçları, kırlangıçları, uskumruları, mercanları derken ne günlere kaldık. Allah kolaylık versin, rastgele...
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar. |
Sohbet
Alıntı:
Değerli arkadaşım aynen söylediğiniz gibi...maalesef balık kalmadı.....Denetlemelerde maalesef gerektiği gibi yapılmıyor... |
Yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum: Birzamanlar Fenerbahça plajı ve yanındaki TCDD kampının açıklarında kırlangıç tutmak o kadar sıradan birşeydi ki, bugünlere geldiğimize inanamıyorum. Adalar yakınlarında uskumru bolluğu (kolyozları almazdık.) , Paşalimanı ve Papazın bahçesinde, mazgallayıp, civalayıp attığımız seyirtmelerle tuttuğumuz torikler...Saymakla bitecek gibi değil. Neyse, (Yahudi esnaf sıkışınca eski defterleri karıştırırmış.) işine döndü benimki, sağlıcakla kalınız.
İyi geceler gençler ve genç kalanlar...
uykuda olanlara renkli uykular dilerim... |
Tünaydın arkadaşlarım;
Bugün cumartesi, göller, denizler siz avcıları bekliyor...Bakalım buğün en baba balığı kim yakalayıp raporlayacak...Haydi rastgelsin.... |
Değerli arkadaşlarım; biz sezonu kapattık vede tayfalarımızı memleketlerine uğurladık....Gemiyi de Rumeli feneri Limanına bağladık....Allah nasip ederse 1.Eylül'de yeniden denizlere açılacağız....
|
İnşallah hayırlı bir sezon geçirmişsinizdir. Gelecek sezon tüm olumsuzluklara karşın umarım bereketli geçer ve emeklerinizin karşılığını alırsınız. Sağlıcakla kalınız.
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun Nuri abi yeni sezona inşallah bereketli geçer. Bu sezon içinde allah bereket versin diyelim ;)
|
İyi geceler, renkli rüyalar beyler...İyi uykular dilerim....sabah görüşmek üzere....
|
Saat 13:07. |