![]() |
Alp kardeşim olmazssa bir hafta sonu misafirim olda beraber çıkalım.bahsettiğin yerler hakkında hiçbir bilgim yok:).balık bulucuyu almak farz oldu:))80 metredende çapayı çekme ölüm oluyor buarda .çıpada top olayını beceremem gibi geliyor bana!
|
Eveett.geçen haftaki lodostan dolayı teknemizi maalesef kaybettik.tamiri mallesef hasar büyük olduğu için mümkün değil.içten takma boş olarak yenisini bakıyorum.elinde olan yada bilen var ise mesaj atsın lütfen.
Teknenin parçalandığına değilde,adam gibi bir balığa çıkmadığıma yanıyorum:(( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok geçmiş olsun hakan bey. üzüldüm sizin adınıza. Umarım daha iyileri sizin olur.
|
Çok geçmiş olsun.
Açıkçası son derece üzücü bir durum olmasına karşın herşey de bir hayır vardır. ... İnşallah yeni teknenize kavuşur ve bereketli avlar yaparsınız. |
arkadaşlar birde kıyıdan avlanmada seferihisarın en verimli yeri neresi bi söyleseniz süper olacak :) dolaşıp duruyorum. rast gele
|
Alıntı:
|
çok çok üzüldüm. Geçmiş olsun. en kısa zamanda dilediğiniz tekneye kavuşmanıze dilerim.
|
Çok geçmiş olsun mesajınızı yeni gördüm çok üzücü bir olay gerçekten..
Bağladığınız yerin bir mendirek-liman olmadığını görüyorum keşke sıkı tedbirler alsaydınız. Bu konuda biraz acı tecrübe edinecek olmanızdan dolayı üzüldüm doğrusu.. Tekne bağlama konusunda ki tecrübelerimi en yakın zamanda kaleme alıp siz üyelerimize aktarmam sanırım herkes açısından iyi olacaktır.. Saygı ve sevgilerimle.. |
Hakan kardeşim bende msjınızı daha yeni fark ettim.Gerçekten üzücü bir durumla karşı karşıya kalmışsınız geçmiş olsun.Aslında o bölgelerde güzel avlaklar mevcut Umarım yeni alacağınız teknenizle o bölgeleri bulursunuz.Ve daha verimli avlar gerçekleştirirsiniz.Sakın pes etmeyin...Çünkü inanın çok güzel bir hobi..
|
Uygun fiyata tamir edebilicek varsa iletisime gecsin(acilll).
555 876 98 54. |
Saat 06:50. |