RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Arkadaşlar Merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10723)

Baba Yalçın 17-03-2012 00:33

Alıntı:

bnymnblr tafarından gönderildi (Mesaj 120512)
Abi o uzun metrajlı yazıları keserek alt alta mesajlar halinde yazarsan okuyucu her satırını daha dikkatli okur düşüncesindeyim. Her satırı emek olan bir yazıyı bu şekilde bölümlere ayırmanın güzel olacağını düşünüyorum.
Tabi benim şahsi fikrim. Sen nasıl uygun görürsen.

Mailimede öyle uyarı çok gelmişti bizi mahvettin yarın işe gidicez uykusuz bırakacaksın gibisinden. Kısa yada uzun ama kesin damardan olacak. Yazıların durumuna göre bakarım artık sağol kardeşim. Saygılar.

Baba Yalçın 17-03-2012 00:36

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 120513)
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.

Sağol kardeşim teşekkürler. Bir kaç ayar gerekecek. Sonra başlarız. Saygılar.

Baba Yalçın 17-03-2012 00:43

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 120514)
Yalçın bey aramıza hoş geldiniz. umarım keyif alırsınız forumumuzdan.katılımlarınızı bekleriz.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

Hayrettin'cim teşekkürler. Keyif almaktan ziyade keyif vermeye, aydınlatma görevimi aktarmaya geldim. Av?? İşte o arada çay molası. Bizim bulunduğumuz mekan Bostancı, Adalar gırgırlar tarafından hergün Hiroşima, Nagazaki'de nereye kadar!!?***

Az zaman sonra herkes traş olacağı jiletin markasını seçecek, o saç kayıkların hepsi bu gidişle jilet olacaklar. Dünyanın hiç bir yerinde böyle kepazelik yok. Daldım birden. Bulabilirseniz sizede iyi avlar. Saygılar.

MAVİ FENER 17-03-2012 01:04

Baba Yalçın;
aramıza hoş geldin...Aramızda çok iyi vakit geçireceğinizi umut ederim..Rastgelsin...

Baba Yalçın 17-03-2012 01:12

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 120518)
Baba Yalçın;
aramıza hoş geldin...Aramızda çok iyi vakit geçireceğinizi umut ederim..Rastgelsin...

Vay Nuri'cim kader dedikleri bu olsa gerek.

"Beni kör kuyularda yalnız bırakma"

Bu cümleni okuduktan sonra seni nasıl yalnız bırakırım. Rastgelsine bu seferlik girmeyim. Çünkü rastgelicek maile hiç 1 şey bırakmadılar maalesef. Sen en iyi bilenlerdensin. Limana indim baktım Kınalı Burgaz arası 5 gırgır kolaçan Burgaz Ada vapur iskelesi burnunun dibi mola fatfat. Mesajın için teşekkürler. Saygılar.

Tuncay GÜNAY 17-03-2012 12:17

aramıza hoş geldiniz. keyifli paylaşımlar dileriz.

Baba Yalçın 17-03-2012 14:43

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 120523)
aramıza hoş geldiniz. keyifli paylaşımlar dileriz.

Hoşbulduk, Tuncay Kardeşim mesajın için teşekkür ederim. Benim göbek adımla senin soyadından adaş sayılırız. Senden iyi olmasın bir kardeşim daha var, aynı soyadı taşıyorsunuz.

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.

Bu alttaki cümlen vaaoovvv dedirtecek enstantane bir cümle, bazen duvar yazısı, bazen kitap kapağı, bazende afiş olabilecek nitelikte. Herkesin beyninin ajandasında not etmesi gereken bir cümle. yazıları yazmaya başladıktan sonra bu cümlenin üstünde niye durduğumuda zamanla anlıyacaksın, tekrar teşekkür ettim. Saygılar Kardeşim.

Murat ÇAKMAKÇI 17-03-2012 19:55

Aramıza hoş geldiniz:helal:

Baba Yalçın 18-03-2012 01:38

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 120531)
Aramıza hoş geldiniz:helal:

Hoş bulduk Murat'çım teşekkür ederim. Saygılar.

Anıl ÜNALAN 18-03-2012 07:30

Aramıza hoşgeldiniz umarım keyifli sohbetler yaşayabileceğiniz size uygun bir ortamla karşılaşmışsınızdır.
Saygılarımla..

Saat 07:25.