![]() |
Alıntı:
Mailimede öyle uyarı çok gelmişti bizi mahvettin yarın işe gidicez uykusuz bırakacaksın gibisinden. Kısa yada uzun ama kesin damardan olacak. Yazıların durumuna göre bakarım artık sağol kardeşim. Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayrettin'cim teşekkürler. Keyif almaktan ziyade keyif vermeye, aydınlatma görevimi aktarmaya geldim. Av?? İşte o arada çay molası. Bizim bulunduğumuz mekan Bostancı, Adalar gırgırlar tarafından hergün Hiroşima, Nagazaki'de nereye kadar!!?*** Az zaman sonra herkes traş olacağı jiletin markasını seçecek, o saç kayıkların hepsi bu gidişle jilet olacaklar. Dünyanın hiç bir yerinde böyle kepazelik yok. Daldım birden. Bulabilirseniz sizede iyi avlar. Saygılar. |
Baba Yalçın;
aramıza hoş geldin...Aramızda çok iyi vakit geçireceğinizi umut ederim..Rastgelsin... |
Alıntı:
"Beni kör kuyularda yalnız bırakma" Bu cümleni okuduktan sonra seni nasıl yalnız bırakırım. Rastgelsine bu seferlik girmeyim. Çünkü rastgelicek maile hiç 1 şey bırakmadılar maalesef. Sen en iyi bilenlerdensin. Limana indim baktım Kınalı Burgaz arası 5 gırgır kolaçan Burgaz Ada vapur iskelesi burnunun dibi mola fatfat. Mesajın için teşekkürler. Saygılar. |
aramıza hoş geldiniz. keyifli paylaşımlar dileriz.
|
Alıntı:
DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR. Bu alttaki cümlen vaaoovvv dedirtecek enstantane bir cümle, bazen duvar yazısı, bazen kitap kapağı, bazende afiş olabilecek nitelikte. Herkesin beyninin ajandasında not etmesi gereken bir cümle. yazıları yazmaya başladıktan sonra bu cümlenin üstünde niye durduğumuda zamanla anlıyacaksın, tekrar teşekkür ettim. Saygılar Kardeşim. |
Aramıza hoş geldiniz:helal:
|
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldiniz umarım keyifli sohbetler yaşayabileceğiniz size uygun bir ortamla karşılaşmışsınızdır.
Saygılarımla.. |
Saat 07:25. |