![]() |
Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım becerebilirim ve burada paylaşırım. Bu arada imzamı da düzenledim, İstanbul Atalar sahile yakın oturuyorum, Koçtaş'ın arka tarafında. Bu civarda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
|
Mert kardeşim ben1. Levent de oturuyorum. Ancak yardıma ihtiyacın olduğu konularda elimden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalışırım.
|
mert kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.
|
çok teşekkür ederim abilerim ve kardeşlerim. hanımdan izin aldım :) atalar sahil koçtaşın önünden istavrit tutmaya çalışıcam, acemi şansı belki yolunu kaybetmiş bir iki istavrit tutarım.
|
Aramıza hoş geldiniz:helal:
|
Mert kardeş aramıza hoş geldin. Bu hastalık bi kere bulaştığı zaman artık vücuttan atılması neredeyse imkansızdır. :D Dünyanın en masum hastalığı olarak düşünüyorum balık avcılığını gereklerini yerine getirerek yaptığın zaman. Çünkü uzun süre balığa gitmeyince artık rüyalarıma girmeye başlıyo...:D
|
bu yaz balığa başladığımdan beri istavrit tuttum hep :) baya zevkliymiş balık tutmak, başka balıklarda tutmaya çalışıcam yakında, mezgit kefal falan, yemli atmak istiyorum. internetten baktığım üzere tavuk etiyle baya bi balık tutuluyormuş deniycem bakalım bende.
|
Aramıza hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim...
inşallah hedefine ulaşırsın. iğneniz keskin, avınız büyük olsun. rastgelsin... |
Saat 20:28. |