RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   İzmir 'de Kıyıdan Balık Sezonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10953)

dogukan1997 28-04-2012 20:07

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 122165)
Fuat kardeşim sana güzelbahçe limanını önerebilirim rasgelsin

Aynen Kubilay abi orasıda güzel ama daha sanmam iyi balıkların başladığını

hakeden 30-04-2012 10:10

Öncelikle hepinize cevabınız için teşekkür ederim. Dün Bostanlı tarafına ailem ile birlikte sahilde gezmeye gittim. Oltalarımıda yanıma aldım. Ancak rüzgar olduğu için yosundan başka bir şey tutamadım. İzmir 'e geleli 1 sene olmadı ama herkesten Güzelbahçeyi duyuyorum. Bir gün mutlaka gideceğim. Tekrar teşekkürler. Saygılar.

Anıl ÜNALAN 30-04-2012 18:52

Merhabalar.
İzmir'in kıyı sezonunun açılmasına çok az bir zaman kaldı diyebiliriz. Yavaş yavaş meraları yoklayarak balık durumunu kontrol etmek gerekmektedir.
Biz şimdilik tekneye devam kıyılardan haber bekliyoruz ;)

hüseyinzümrüt 02-05-2012 09:28

kardeşim şuanda kordon dan( nato nun karşısı,alsancak vapur iskelenin liman tarafı takılır ama balık alırsın şuanda azda olsa almaya başladılar,tahta iskelenin olduğu taraf daha az takılır ama bilhassa sabah suyu olursa alma ihitmalin yüksek) alan oluyor bende dün akşam değişiklik olsun dedim bayraklıya gittim deprem olmuş etkisi oldu mu olmadımı bilmiyorum ama benimle aynı saatte kordona giden ark.adaşımla tel.le irtibat halindeydim dün akşam 4 tane çipurayı aldı kovasına tuttu evinin yolunu bende inat ettim gece 1 e kadar bayraklıda bekledim ama sonuç 0 ... ayrıca ark.larında dediği gibi mayıs 10'undan itibaren balık basar şuanda zaten hayvan havyarlı olduğu için nazlı oluyor basmıyor.rastgele

hakeden 02-05-2012 11:39

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel hikaye ve resimlerle burda aktif olmaya devam ederiz.

Kerem YAMAN 02-05-2012 21:46

kardeşim hule arkadaşımın dediği gibi alsancak iskelesi çok verimli ben iki günde bir 3 4 saat avlanırım 4 5 parça mutlak alırım sanada tavsiye ederim biraz fazla takılır ama balığın en kıralını verir şu aydada hayva çok açıkta 80 100 metrelerde o mesafeyi atarsan kesin alırsın ama mutlak gezer kullan

MAVİ FENER 03-05-2012 08:13

kıyıdan at çek yapanlara selam olsun....rast gelsin..iyi avlar dilerim....

hakeden 03-05-2012 09:15

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 122464)
kıyıdan at çek yapanlara selam olsun....rast gelsin..iyi avlar dilerim....

Abi sanada rast gelsin.

Kerem kardeşim teşekkür ederim.

zeppelin 05-05-2012 21:14

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir hatırlatma da bulunayım.

Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Numaralı Tebliğ

ALTINCI BÖLÜM
Alan Yasakları ve Sınırlamalar

(5) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde su ürünleri avcılığı yasaktır.

Kerem YAMAN 07-05-2012 13:38

yasaktırda niye kimse ilgilenmiyor

Saat 13:33.