RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   28.04.2012 - İzmir/Çeşme/Ildır Balık avım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10961)

dogukan1997 30-04-2012 15:38

Ellerine sağlık murat abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.

kıymet3535 30-04-2012 16:31

murat bey görüntüler ve verdiğiniz haberler süper. teşekkür ederim güzel paylaşımınız için. afiyet olsun. :)

Tuncay GÜNAY 30-04-2012 17:11

Alıntı:

dostumsun tafarından gönderildi (Mesaj 122230)
Murat kaptan tebrik ederim. çok güzel görünüyo balıklar. şu anda tenefüsteyim ve okuldan yazıyorum. artık tenefüs aralarında rastgelsine girer oldum. o kadar özledim balığa gitmeyi. rüyalarıma girmeye başladı. Allahtan evli değil bekarım da uyandığımda birilerinin boğazına sarılmış olmuyorum...:D

eminim az kaldı sabret 4 gün kaldı :):) hava güzel görünüyor fakat güneybatılı bir rüzgar var. ben ne zaman güney batılı rüzgarda balığa gitsem hüsrana uğradım. belkide balıklar lodoslu rüzgarı sevmiyorlardır.

avlar 30-04-2012 17:34

Murat tebrikler, gerçekten avın güzelliği yüzüne yansımış.Bu hafta bizim de programımız Çeşme bakalım aynı güzellikler bize de denk gelecekmi?Paylaşım için teşekkürler,rastgelsin.

Anıl ÜNALAN 30-04-2012 19:12

Yürü be Murat abi kim tutar seni...
Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum.
İğnen her daim keskin avın hep pullu olsun :)
2. Limana bekliyorum abi bu aralar sürekli o taraftayım ;)

cmertt 30-04-2012 22:10

Bravo tebrik ederim.

dostumsun 30-04-2012 22:47

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 122245)
eminim az kaldı sabret 4 gün kaldı :):) hava güzel görünüyor fakat güneybatılı bir rüzgar var. ben ne zaman güney batılı rüzgarda balığa gitsem hüsrana uğradım. belkide balıklar lodoslu rüzgarı sevmiyorlardır.

Tuncay abim etme eyleme. Bir sürü sipariş verdim. Yeni yeni malzemelerim gelcek. Heveslendim ne zamandır gitmiyoz diye. Dua falan et rüzgarın yönü değişsin falan bişiler olsun biz balık tutalım artıkın yaa...:D

cngerol 01-05-2012 07:59

Murat 2-3 seferdir sessiz sedasız nevaleyi topluyorsun denizden. geçenlerde kalamar şimdi bunlar. dünya sana güzel :D

afiyet olsun ufaklığa bolbol yedirmeyi unutma

ferdi demir 01-05-2012 15:05

Murat tebrikler,maşallah bu aralar hızlısın, eline emeğine sağlık,

muratdogan 01-05-2012 20:26

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 122201)
muradım ellerine sağlık kardeşim bereketli bir yaşamışsın yüzünde ki ifade balığın bereketini ayna gibi yansıtıyor afiyet şeker olsun. bu arada yem olarak boru kurdu kullandın sanırım.

Abi öncelikle selamlar.
...
Şimdi balık tutmaya gitmişsin birde üzerine deli gibi balık tutuyorsun şimdi sorarım sana o gözler nasıl parlamasın :) :) :)
Kutup yıldızı yanımda sönük kalır.
.
Yem olarak karışık kullandım.
Mamun
Boru Kurdu
Sülünez
Büyük balık mamuna geliyor yada bana öyle denk geldi.
Erkek Mercan istilasına uğradığımız zaman ne olsa yer.
Galiba ben yine o gün şanslıydım nedenini sorarsan etrafımızda belki 10 tekne vardı ve tek balık tutan bizdik.
Kaptanın da faktörünü unutmamak lazım.

Saat 01:39.