![]() |
Ellerine sağlık murat abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
|
murat bey görüntüler ve verdiğiniz haberler süper. teşekkür ederim güzel paylaşımınız için. afiyet olsun. :)
|
Alıntı:
|
Murat tebrikler, gerçekten avın güzelliği yüzüne yansımış.Bu hafta bizim de programımız Çeşme bakalım aynı güzellikler bize de denk gelecekmi?Paylaşım için teşekkürler,rastgelsin.
|
Yürü be Murat abi kim tutar seni...
Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum. İğnen her daim keskin avın hep pullu olsun :) 2. Limana bekliyorum abi bu aralar sürekli o taraftayım ;) |
Bravo tebrik ederim.
|
Alıntı:
|
Murat 2-3 seferdir sessiz sedasız nevaleyi topluyorsun denizden. geçenlerde kalamar şimdi bunlar. dünya sana güzel :D
afiyet olsun ufaklığa bolbol yedirmeyi unutma |
Murat tebrikler,maşallah bu aralar hızlısın, eline emeğine sağlık,
|
Alıntı:
... Şimdi balık tutmaya gitmişsin birde üzerine deli gibi balık tutuyorsun şimdi sorarım sana o gözler nasıl parlamasın :) :) :) Kutup yıldızı yanımda sönük kalır. . Yem olarak karışık kullandım. Mamun Boru Kurdu Sülünez Büyük balık mamuna geliyor yada bana öyle denk geldi. Erkek Mercan istilasına uğradığımız zaman ne olsa yer. Galiba ben yine o gün şanslıydım nedenini sorarsan etrafımızda belki 10 tekne vardı ve tek balık tutan bizdik. Kaptanın da faktörünü unutmamak lazım. |
Saat 01:39. |