RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   29.04.2012 Mırmır Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10978)

TUĞYAN 02-05-2012 07:01

Derya kuzuzu bunlar elinize sağlık ve tabiğiki afiyet olsun

Ahmet TARİH 02-05-2012 07:10

Tamer kardeşim tebrik ediyorum. Güzel bir av olmuş. Ayrıca mütevazılığınada bayılıyorum doğrusu. Bu günler için fena olmadı nedemek, harika olmuş, bundan iyisi can sağlığı. Ama sen 64 sayısına taktın galiba. Rekoru egale etmeden iyi av saymayacaksın gibime geliyor.
Bol ve bereketli avlarının devamını dilerim.

Erdoğan sızarlar 02-05-2012 11:15

Tamer balıklar şahane... Benim dayıoğlununda bostanlı limanda teknesi var. arayıp gün ayarlayayım kendime. :D

Tuncay GÜNAY 02-05-2012 16:12

Alıntı:

kıymet3535 tafarından gönderildi (Mesaj 122348)
tamer bey süper bir av olmuş. darısı başımıza inşallah. :rolleyes:

buarada burdan süleyman kaptana sesleniyorum. kaptanım görüyon mu bak nasıl balık yakalamışlar. eğer bende yakalayamazsam deniz kızı olur kaçarım valla denizin ortasında. (napiim kıskandım valla) ;)

ama gözüm yok tamer bey. afiyet bal şeker , daha iyileri sizlerin olsun

kıymet hanım hiç şüpheniz olmasın süleyman kaptanla balığa çıkıp ta balıksız dönen olmadı desem doğrudur. 2 li 3 lü istavrit gopes kolyoz tutacağınızdan eminim. fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.

kaptankarabulut 02-05-2012 18:17

Tamer bu güzel paylaşım için teşekkürler.Seninde belirttiğin gibi balık bu günlerde çok nazlı.Zaten o kaçanlarda nazlı oluşundan yeme iştahlı atlamayışlarından dolayı dudak kenarlarından takılıyorlar ve bir çırpınmada kurtuluyorlar.Ama önümüzdeki günler çok daha iyi olacağından şüphem yok.Afiyet olsunlar..

kaptankarabulut 02-05-2012 18:20

Alıntı:

kıymet3535 tafarından gönderildi (Mesaj 122348)
tamer bey süper bir av olmuş. darısı başımıza inşallah. :rolleyes:

buarada burdan süleyman kaptana sesleniyorum. kaptanım görüyon mu bak nasıl balık yakalamışlar. eğer bende yakalayamazsam deniz kızı olur kaçarım valla denizin ortasında. (napiim kıskandım valla) ;)

ama gözüm yok tamer bey. afiyet bal şeker , daha iyileri sizlerin olsun

Kıymet hanım,deniz nasip işidir.O gün nasipliysek aklımıza gelmiyen balıkları bile çekeriz değilse bir daha ki sefere demek zorunda kalırız..:D :D

Ama inanıyorum ki sizinle güzel bir av günü gerçekleştireceğiz..

kıymet3535 02-05-2012 18:47

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 122436)
Kıymet hanım,deniz nasip işidir.O gün nasipliysek aklımıza gelmiyen balıkları bile çekeriz değilse bir daha ki sefere demek zorunda kalırız..:D :D

Ama inanıyorum ki sizinle güzel bir av günü gerçekleştireceğiz..

inşallah dediğiniz gibi olurda kaptan ben de Tamer Bey gibi boy boy fotolar koyabilirim:rolleyes: napiim ama kıskanıyorum. ;)

gökhan arıkan 02-05-2012 22:10

Tamer abi ellerine sağlık mırmırlar şahane şu zaman biriminde ısparozdan fırsat bulup güzelleri sergilemişsin ellerine sağlik...

erhanbey07 03-05-2012 06:47

abi mırmırlar çok güzelmiş afiyetle

ferhat ataalp 03-05-2012 10:11

Tamer kardeş yine süper bir av olmuş mırmırlarda çok güzelmiş kaptanıda kutlamak gerek devanımı dilerim.

Saat 09:38.