RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Üye Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Organizasyona Davet (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11035)

Anıl ÜNALAN 11-05-2012 11:54

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 122852)
Organizasyona Davet üstte kalsın istedim."görmedim ,duymadım bilmiyordum" denilmesin.

Daha sonra ben görmedim, görseydim gelirdim, iyi olurdu, hadi bi daha yapalım gibi kelimeler görmek istemiyorum diyorsun yani Hayrettin abicim :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım umarım kazasız belasız güzel bir organizasyon olur..
Tüm katılacak arkadaşlarımıza şimdiden bol sohbet bol balık diliyorum :)

Ahmet TARİH 12-05-2012 08:43

Hafta içi bir çok arkadaşımız, yoğun çalışma temposundan dolayı forma girememiş olabilir.
Hafta sonu olması nedeni ile bir çok arkadaşımızın konuyu bu gün göreceğini ve katılmak için mesaj atacağını düşünüyorum.

MAVİ FENER 12-05-2012 09:17

Yakışıklı Tarih Ahmet;
Organizasyonun hayırlı olsun...İnşallah gönlünce olur...Hayırlısı olsun diyorum...

Ahmet TARİH 12-05-2012 09:37

Nuri Abi müsait olursanız, programı İstanbulda yapıyor olmamız hasebi ile sizide aramızda görmek isteriz.
Yalçın abiyide kandırıp birlikte gelebilirseniz çok güzel olur.
Görüşmek üzere.

fehmi5 14-05-2012 14:57

ahmet bey beni de listeye ekleyin bir aksilik çıkmazsa orda olacağım.karadan av benim de tercihim olur.hangi balık için uğraşacağız onları da belirtirsek daha iyi olur.o tarihte herhalde istavrit olur.erken saatte rapala deneyen de çıkabilir.

Ahmet TARİH 15-05-2012 07:15

Doğru söylüyorsun Fehmi bey. Zaten yemli takımla uğraşacak ortam pek olmaz diye düşünüyorum. Yemliyede gelecek balık yok bu aralar zaten. Henüz av yerine karar vermedim. Katılımcıların durumuna göre son hafta kararlaştıracağız. Diğer ayrıntıları tekrar bildireceğim buradan.

fehmi5 15-05-2012 09:31

hayrettin abi senin de gelmen çok güzel olur.hemşerimle tanışmak isterim.çerkeşliyim ben de

murat usta 15-05-2012 20:39

selamlar arkadaslar gazıpaşa karadıran balıkcı teknesı olanarkadaslarla tanısmak ıstıyorum ben antalya dan murat karadırana balıga gelmek ıstıyorum balıkcı teknesıne olan arkadaslarla tanısıp beraber balıga cıkmak ıstıyorum telım 05354403387

ustam18 15-05-2012 21:18

Alıntı:

fehmi5 tafarından gönderildi (Mesaj 123061)
hayrettin abi senin de gelmen çok güzel olur.hemşerimle tanışmak isterim.çerkeşliyim ben de

Değerli hemşehrim.inşallah Allah tan bir kaza bela gelmezse bende sizlerle tanışmak isterim.Zaten böyle org. ların amacı tanışıp bilgi alışverişinde bulunmaktır.tabii 3-5 parçada balık tutulsa iyi olur.
Nasipse buluşur tanışırız.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

Ahmet TARİH 17-05-2012 14:40

Hayrettin abi inşallah seni balık tutmadan göndermeyeceğiz. Her türlü atraksiyonu deneyerek birşeyler tutmaya çalışacağız. Hepimiz için unutulmaz bir anı olacak inşallah.

Saat 16:59.