![]() |
Alıntı:
Hadi hayırlısı olsun bakalım umarım kazasız belasız güzel bir organizasyon olur.. Tüm katılacak arkadaşlarımıza şimdiden bol sohbet bol balık diliyorum :) |
Hafta içi bir çok arkadaşımız, yoğun çalışma temposundan dolayı forma girememiş olabilir.
Hafta sonu olması nedeni ile bir çok arkadaşımızın konuyu bu gün göreceğini ve katılmak için mesaj atacağını düşünüyorum. |
Yakışıklı Tarih Ahmet;
Organizasyonun hayırlı olsun...İnşallah gönlünce olur...Hayırlısı olsun diyorum... |
Nuri Abi müsait olursanız, programı İstanbulda yapıyor olmamız hasebi ile sizide aramızda görmek isteriz.
Yalçın abiyide kandırıp birlikte gelebilirseniz çok güzel olur. Görüşmek üzere. |
ahmet bey beni de listeye ekleyin bir aksilik çıkmazsa orda olacağım.karadan av benim de tercihim olur.hangi balık için uğraşacağız onları da belirtirsek daha iyi olur.o tarihte herhalde istavrit olur.erken saatte rapala deneyen de çıkabilir.
|
Doğru söylüyorsun Fehmi bey. Zaten yemli takımla uğraşacak ortam pek olmaz diye düşünüyorum. Yemliyede gelecek balık yok bu aralar zaten. Henüz av yerine karar vermedim. Katılımcıların durumuna göre son hafta kararlaştıracağız. Diğer ayrıntıları tekrar bildireceğim buradan.
|
hayrettin abi senin de gelmen çok güzel olur.hemşerimle tanışmak isterim.çerkeşliyim ben de
|
selamlar arkadaslar gazıpaşa karadıran balıkcı teknesı olanarkadaslarla tanısmak ıstıyorum ben antalya dan murat karadırana balıga gelmek ıstıyorum balıkcı teknesıne olan arkadaslarla tanısıp beraber balıga cıkmak ıstıyorum telım 05354403387
|
Alıntı:
Nasipse buluşur tanışırız. Avlarınız bereketli olsun Rastgele. |
Hayrettin abi inşallah seni balık tutmadan göndermeyeceğiz. Her türlü atraksiyonu deneyerek birşeyler tutmaya çalışacağız. Hepimiz için unutulmaz bir anı olacak inşallah.
|
Saat 16:59. |