![]() |
İshak kardeşim,özlemişiz senin bu güzel anlatımlı av hikayelerini..:D:D
Senin av hikayeni okurken insan kendini sizlerleymiş gibi ve o anları yaşıyormuş gibi hissediyor.Bu güzel anlatımlı paylaşımınızı kutluyor, daha irileri rastgelmesini diliyorum.. |
Alıntı:
Alıntı:
İstek tek bir parça balık olsun, ister ise bir livar dolusu balık...:)Önemli olan dost meclisinde hoşça geçirilen dakikaların kıymetinin bilinmesi değil mi?:) Nihayetinde de bizler bu hafta iki kafadar hoşça bir vakit geçirdik diyorum.Daha bereketlisinin cümlemize denk gelmesi dileği ile rastgele ...:) |
Sevgili Cem, biliyorsun bu zaman dilimi içinde Levrek avı yapamadığımızdan dolayı şimdilik Kıyıdan Çupraya devam.
Yalnız kış gelince senden şu at-çek olayı bire bir seni seyrederek öğrenmek istiyorum.Video yok..Sana söz...:P[/quote] İshak abi At-Çek avının hiç bir zorluğu yok Formülü uyguladıkmı inan çok kolay şimdi formülü veriyorum İshak abi; Doğru yer+Doğru zaman+doğru ekipman=Trofe Levrek:ninja: İshak abi şaka bir yana ne zaman ava gitmek istersen bir telefonun yeter abi. Sizin gibi üstadlardan daha öğrenmemiz gereken çok bilgi var Teşekkür ederim abi Hepimize rast gelsin |
Anlatımın harika, video harika ve ufaklıklara yapılan jeste diyecek zaten. Örnek olarak gösterilecek abimizsin. Hürmetler abicim, her şey gönlünce olsun...
|
Değerli arkadaşım İshak;
Rapor ve resimler için dolayısıyle paylaşımın için çok teşekkür ederim.. |
Saat 09:25. |