RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Çeşme Kalamar ve Mercan Avlarım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11839)

avlar 05-09-2012 21:01

Alıntı:

ferhat ataalp tafarından gönderildi (Mesaj 126795)
Evet Tamer çeşmede kalamarı bitirmeden yaz sezonu bitti.Birlikte bereketli avlarda birlikte olmak dileklerimle güzel bir kış sezonu geçiririz inşallah

Ferhat abi yarın kaçıracağın av için çok üzülüyorum:(Tam mercan havası valla:)Hep beraber bereketli avlara ,rastgelsin.

avlar 05-09-2012 21:08

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 126800)
Tamer,yazın hiçde boş durmamışsın. Maşallah arı gibi çalışmışsın..:D :D :D

Tüm kareler güzelde şu üstten altıncı kare var ya süper..:helal: :helal:

Ben de diyordum bizim buralar da niye kalamar yok diye.Meğerse sen çeşmede kesmişsin önlerini silip süpürmüşsün ne varsa..:D :D

Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzel avların olması dileğimle..

Süleyman abicim teşekkürler.Kaptanım valla çok güzel ve bereketli bir yaz geçirdim ne yalan söyleyeyim.İnşallah burada da kısmetim devam eder:)Kalamarlar da benle gelmişlerdir yakında piyasaya çıkarlar:DÇok daha güzelleri sizlerle olsun abi,rastgelsin.

avlar 05-09-2012 21:12

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 126802)
Güzel bir yaz sezonu geçirmişsin Tamer abi.
Kaptanın söylediği gibi bizde diyoruz neden kalamar yok buralarda diye :) :) sebebi anlaşıldı..
Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim abi..
Rastgelsin..

Anıl güzel sözlerin için teşekkürler.İnşallah yakında beraber avlanacağız.Görüşmek üzere rastgelsin.

hus213 06-09-2012 08:54

Tamer ciğim Süleyman kaptanında dediği gibi bizim körfezde neden kalamar yok olduğunu sayende öğrenmiş olduk.Kardeşim bizede bıraksaydın birazıcık.Hiç olmazsa komşuda pişer bize düşer diye düşünüyorm.Rasgele daha bolları olur inşallah.

TUĞYAN 06-09-2012 13:04

Tamer bey süper avlar bunlar elinize sağlık gözüm gönlüm açıldı paylaşım için teşekürler

avlar 06-09-2012 18:35

Alıntı:

hus213 tafarından gönderildi (Mesaj 126817)
Tamer ciğim Süleyman kaptanında dediği gibi bizim körfezde neden kalamar yok olduğunu sayende öğrenmiş olduk.Kardeşim bizede bıraksaydın birazıcık.Hiç olmazsa komşuda pişer bize düşer diye düşünüyorm.Rasgele daha bolları olur inşallah.

Hüseyin bey öncelikle teşekkürler,kalamar konusunda latife yaptığınızı biliyorum ama bana göre körfezde şu an kalamar az olma sebebi palamut ve toriğin en sevdiği besin olması.Çeşme'de daha palamut başlamamış,başladığı zaman orada da azaldığını söylüyor oranın balıkçıları.Size de daha bolları rastgelsin.

avlar 06-09-2012 18:36

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 126824)
Tamer bey süper avlar bunlar elinize sağlık gözüm gönlüm açıldı paylaşım için teşekürler

Tuğyan bey teşekkürler ,daha iyileri sizinle olsun.

Tuncay GÜNAY 06-09-2012 20:32

tamer abi her zaman ki gibi harikasın fotolar süper kalite kallavi :)

avlar 07-09-2012 06:21

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 126833)
tamer abi her zaman ki gibi harikasın fotolar süper kalite kallavi :)

Tuncay çok teşekkür ediyorum,senin de güzel paylaşımlarını bekliyorum.Rastgelsin.

Tekniker İbrahim 07-09-2012 13:32

Tamer Ustam maşallah demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
Bereketli avlarının devamını dilerim.
Saygılarımla

Saat 09:28.