RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   16.09.2012 Aliağa - Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11889)

nevzat 18-09-2012 19:02

Kardeşimmmm büyük tebrikler,aldığınız keyif güzel anlatımından belli oluyor.Allah ı-n izniyle sünnet düğününü de atlattık,bundan sonra rahat sayılırım anlarsın sen onu.

soncet36 19-09-2012 06:43

bu fotoları özlemeye başlamıştık. özlemimizi giderdiğiniz için teşekkürler.
bize de afiyet olsun demek düşer.

Sargoz35 19-09-2012 10:29

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 127160)
Mehmet abim sana yakışan bir av olmuş tebrik ederim.

Taygun'cum teşekkürler kardeşim...Avlarında bol şanslar...

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 127161)
Paylaşım için teşekkürler, rastgele :)

Salih abi teşekkür ederim...

Alıntı:

hus213 tafarından gönderildi (Mesaj 127165)
Mehmet gerçekten güzel bir av olmuş anlatımın da süper hele o demir atmadan yer aramanızda bir başka güzelliktir.Paylşımın için teşekkürler.Rasgele.

Hüseyin abim teşekkürler;
En güzellerini yakalaman dileğiyle...

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 127167)
Kardeşimmmm büyük tebrikler,aldığınız keyif güzel anlatımından belli oluyor.Allah ı-n izniyle sünnet düğününü de atlattık,bundan sonra rahat sayılırım anlarsın sen onu.

Nevzat abim teşekkürler;
Sünnet düğününe gelemedim,Uşak'tan gelen misafirlerim vardı,kusura bakma.İnşallah malum kerterizden bu sene alyanakları kaldıracağız,hazırlıklar tam gaz...Yakında vizyona çıkalım diyorsun yani :D ben her zaman hazırım...Selamlar.

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 127173)
bu fotoları özlemeye başlamıştık. özlemimizi giderdiğiniz için teşekkürler.
bize de afiyet olsun demek düşer.

Teşekkür ederim,bol şanslar...

Raif Yelkenci 19-09-2012 18:31

Mehmet biraderim elinize sağlık karadan da denizden de bu işin hakkını veriyorsun tüm ekibi kutlarım.

ferhat ataalp 20-09-2012 11:52

Mehmet kardeşim güzel geçen avınız gibi bundan sonraki avlarınız hep bereketli geçsin.Yediveren meranızda balık eksik olmasın.Rasgelsin.

Anıl ÜNALAN 21-09-2012 21:46

Maşallah pembiş pembiş gözüküyolar.. Çokta güzel bir av olmuş.. Daha güzellerinin yine sizinle olmasını dilerim ;) iğneniz keskin yemleriniz taze olsun :)

kadir 06 22-09-2012 18:17

Av sahane balik bahane, tecrubelerinizi ilgi ile okuyor,basarilarinizin devamini diliyorum..

Sargoz35 25-09-2012 19:06

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 127186)
Mehmet biraderim elinize sağlık karadan da denizden de bu işin hakkını veriyorsun tüm ekibi kutlarım.

Alıntı:

ferhat ataalp tafarından gönderildi (Mesaj 127195)
Mehmet kardeşim güzel geçen avınız gibi bundan sonraki avlarınız hep bereketli geçsin.Yediveren meranızda balık eksik olmasın.Rasgelsin.

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 127235)
Maşallah pembiş pembiş gözüküyolar.. Çokta güzel bir av olmuş.. Daha güzellerinin yine sizinle olmasını dilerim ;) iğneniz keskin yemleriniz taze olsun :)

Alıntı:

kadir 06 tafarından gönderildi (Mesaj 127261)
Av sahane balik bahane, tecrubelerinizi ilgi ile okuyor,basarilarinizin devamini diliyorum..

Mesajlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum...En güzel avlar,bereketli avlar sizlerle olsun...Selamlar...

deniz25 27-09-2012 15:14

Pembe bir düş gibi derler ya hani işte o misal olmuş. Afiyet şeker olsun löp löp enerji olsun ;)
Rastgelsin...

ferdi demir 29-09-2012 17:27

Paylaşım için teşekkürler..Rastgele.

Saat 07:36.