![]() |
Helal olsun be kardeşim sana, senin avlarının hikayelerini okumayı seviyorum vallaha. Avların bereketli olsun...
|
tebrik ederım gerçekten şahane avlara ımza atıyorsunuz iğne olarak ne kullanıyorsunuz tabıı mahsuru yoksa
|
Mehmet selamlar.
İş bilenin, kılıç kuşananın. Anlatımına zaten diyecek yok resmen yaşadım anlatımınla, hele o kefal bana yaklaşıyor dediğin anlatımını yaşamış gibi olduk. Bereketli avlar dilerim. Rastgelsin... |
Biraz geç fark etmiş olmakla beraber bütün balıkçıların gönlünü okşayan bir yazı ve görsellik ancak bu kadar olur. Kal sağlıcakla kardeşim. Rastgelsin...
|
Maşallah ortalığı silip süpürmişsünüz, tebrikler, avlarınız daim olsun.
|
Alıntı:
Sevgili Ege teşekkürler :) Sana bol şanslar,güzel bir meraya gidiyorsun,sert yem almanı öneririm,zira ufak balık popülasyonu olan bir yer,sabredersen iyi balık alabilirsin Rastgele... |
Alıntı:
Teşekkürler Ferhat abi :) İzmir'in sargozu benden sorulur :D arkadaşlar öyle diye diye isim kaldı Sargoz35 :D Her avcının bir avı favoridir benimde başta sargoz sonra çipura avı gelmekte...Bu iki avıda iyi bir şekilde yaptığımı düşünüyorum tabi ki sabır ve tecrübelerim doğrultusunda... Çiftlik kenarlarında balık yakalayan arkadaşlara iki çift lafım olacak,lütfen o yakaladığınız çipuralara çipura olarak bakmayın...Gerçek çipura avcısı olan kişiler çiftlik kenarlarında av yapmazlar...Hiç çiftlik girmemiş koylarda,kıyılarda çipura yakalayabiliyorsa kişiler,işte ben onlara çipura avcısı derim...Bunu da belirtme gereği duydum,benim fikrim bu yöndedir...Selamlar. |
Alıntı:
Teşekkürler Mükremin abi :) Ne mutlu bana ki sizlerden böyle kelimeler görüyorum...Sağol abim,avlarında bol şanslar... |
Alıntı:
Teşekkürler arkadaşım :) Avlarımda genelde Owner iğneler tercih ediyorum mesela bu avda mamun takıldığı için iğneden düşmesi engellemek için Owner 50010 No:2 bedeni tırnaklı iğne iyi iş görüyor...Avlarında bol şanslar... |
Alıntı:
Sevgili Murat teşekkürler :) 30 santim kefali yiyen levreğin birde boyu ve endamını sen düşün artık :D Bir daha yaşamak istemiyorum ben :D Avlarında bol şanslar sana...Rastgelsin... |
Saat 22:56. |