![]() |
Sen benim saçlarımın rengi ile uğraşacağına bize anlat bakalım Sami kaçıncı oldun,böyle konular açıp arada kaynatacağını düşünüyorsan yanılıyorsun KAÇINCI OLDUN Sami cevap ver.
|
Alıntı:
|
Sami Abi tebrikler, darısı Muğla ve Burdur'un başına...
Bu arada saçları mümkün olduğunca kısa kestir abi benden sana tavsiye. Hem bakımı daha kolay oluyor hem de saçlar güçleniyor ;) . |
aslında bende selım abının geclık resımlerınden birtanesi var boyasız hali vee en cok dıkatımı ceken sakalları ve kaşındakı facası oldu buradan selim abiden izin ıstıyorum...
selim abi ızın verırsen verirsin eminim :artist: genclık resımlerınden bırını burada yayınlamak ıstıyorum musade var mııııı :soru: :soru: :dans: :dans: :dans: |
Tabiki Volkan resimi bende merak ettim doğrusu.. Herşey güzelde kaşımdaki façayı nereden gördün bu kadar net gözüküyormu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Selim abi yayınlayacağız fotonu sabret..Volkan bana gönderdi Sami abi iananılacak gibi değil dedi...Avatarındaki saçlar boya değilmiş onu anladım.. :D |
Arkadaşlar bir kişi 55 yaşında olacak ve bu kadar koyu bir saçı olacak ...imkansız...Benim aklıma ilkönce boya geldi..Kesin Selim abi saçlarına boyamıştır dedim...Yalnızz sevgili kardeşim Volkan alman balıkçılık forumlarında gezerken bizim Selim abiye rastlıyor ve avatarını hemen alıyor bilgisayarına sonra bana..Peki niye Selim abi peruklu resmini buraya,peruksuz ayıptır söylemesi kel resmini Almanyadaki foruma koymuştu..Hemen aklıma yenge faktörü geldi..Bizimki zaten senede bir Türkiye,ye gidiyor orda bir şey olmaz önemli olan Almanya demiş diye düşünüyorum...Yani Selim abiye forumlara peruklu resim koyma yasağı gelmiş anlaşılan.. :) :) :D :D :D
İşte o resim...Alırım anahtarını..... |
1 Eklenti(ler)
Çok güzel bir animasyon abi bu kim ya ben size en son resmimi yollayayımda rahatlayın beş dakika önce çektim yani yeni.
Bunlara gerenk yok Sami. |
İşte Selim Abi....... :helal: :helal: :helal: :helal:
|
Saat 01:45. |