![]() |
ok bakarız fiyatı nekadar acaba :D:D:D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
fiyatı burda var 16 ytl diyor kargo falan 20 ytlye malolur. En iyisi d&r dan falan bulmak. |
1 Eklenti(ler)
Bu kitab balıkavında kulanılan bütün yemleri anlatıyor.
Yazar-Ekkehard Wiederholz kitabevi-Bechtermünz verlag kitabın ismi-Das grosse Köderbuch |
1 Eklenti(ler)
Bu kitab Almanca olarak Wobbler yapımını anlatıyor.
Yazar-Hans Nordin Müller rüschlikon- kitabevi Kitabın ismi-wobbler |
Özellikle Ege bölgesindeki tatlı su ve deniz oltacıları için vazgeçilmez bir kaynak... Atilla ALPBAZ ve Arif ÖZER yazmış...
|
Turkce olarak forumda belirttiginiz butun kitaplar hemen hemen bende mevcut. Bos kaldikca devamli okuyorum. Hepsi cok faydali bilgiler veriyor. Tum arkadaslara tavsiye ederim.
|
çokgüzel kitaplar ama bulmak sorun yaşadımız yer ufak yer
|
Rahmetli Ali Pasinleri kitabı gayet güzel zaten bi derleme niteliğinde bir kitap genel anlamda bir çok bilgiyi içinde barındırıyor...tavsiye ederim ayrıca okuduğumda gerçekten heycanlanıp balık tutmaya gittiğim olmuştur..:)
|
Kitap
rahmetli ali pasinerin-olta ve balıkçılık -kitabı bende var,kendisi bana vermişti ve benimde çok samimi arkadaşımdı.allah rahmet eylesin.öyle arkadaşları kaybedince istanbuluntadı kalmadı,bende antalyaya yerleştim.birde bu almanca kitaplarıntüçesi yokmu? veya getirtsek ben almanca bilmem ama anlayabilirmiyiz? bize gümrük dahil kaça gelir?bilgilendiriseniz sevinirim.herkeze selemlar.:P:D:P:D
|
elinize kolunuza ve bilgilerinize saglık güzel bır konu olmuş
|
Saat 19:06. |