![]() |
Yunuscan naptınız siz öyle yaw canınıza kastınız mı var allah korumuş geçmiş olsun.
|
Yunuscan dikkat edin kendinize, geçmiş olsun...
|
Hepiniz sağolun..Anıl balık ölmedi.Çünkü akvaryum konusunda çok hassas ve tecrübeliyim.BAlığa göl balığı gibi davranmadım.Bu yaptığım olay hakikaten canilik gibi gelmeye başladı ama ne yapabilirm???Şimdiki hayalim ise güzel bir havuz kurup içine koi(havuz japonu)atıp onları tutmak.O balıklara bir zarar gelmez çünkü chasse & peche kanalında izledim,adamlar tuttular ve kızarttılar...Renkli renkli koilileri...Hiç olmazsa balığa gitmediğim günlerde zevkimi tatmin ederim...Sazandan farkı yok ve beraber yaşıyorlar...
Koi resimleri: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
renkli renkli hem göze hem parmağa hitap eder bu balıklar yunuscan bahçeniz varsa yapay göl hazırlayabiliszin 5-10 m2 bi yer yaşarlar gül gibi sende kriz gelince bahçeden avlarsın :D
|
TAygun abi ben bu işi yapacağım ama önce bi okuyp meslek sahibi olayım dimi???Aileme niye yük olayım???BAhçemiz var hatta bir boş arazimiz bile var ama en iyisi bahçe...MEslek sahibi olursam ki inşallah olurum,bu hayali gerçekleştireceğim...
|
Abi bir resim daha ekliyorum.Buda siteye üye olmadan önce fakat bu sezon kaşıkla tuttuğum iri bir levrek...Kaşık uyduruk bir kaşık...Boyaları çıkmıştı bende cd kalemiyle siyah noktalar çizdim şansıma bu balık geldi...
Resim... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İlerleyen asvalt yol eski Bulgaristan yolu... |
Yunuscan dediklerin çok iyi bu senin sorumluluk sahibi biri olduğunu gösterir helal olsun kardeşim.
Resimdeki bayan kim? Ablan? Kardeşin? Arkadaş? Kuzen? ııııı girl friend :) ? |
Kuzenim abi...Ailecek pikniğe gittik.Ben balık tuttum...
|
Hıı anladım
bak girl frien olayına girersen zehirle onuda al götür balığa yoksa balık yüzü göremezsin forumda örnekleri mevcut bolca aman diyim Yunuscan :D |
Saat 21:56. |