RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Resmi Avcılık Duyuruları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Denizlerde avlanması yasak türler hangileridir? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1594)

turna 14-01-2007 13:15

Savaş ellerine sağlık,devamı varsa gönder gelsin.

Rauf 14-01-2007 17:06

Erol beyin bildirdiği ve ağustos ayında yazdığı sirküler değişti şöyle kaba taslak baktığım zaman yeni sirkülerde eşkina balığının tekrar serbest olduğu buna karşılık bağzı balıklarında yasak kapsamına alındığı.erol bey arkadaşımdan ricam yeni sirküleri de bir zahmet yayınlasın belkide bir mesajın da beklirtmiştir cünki bu konu erol arkadaşımın belirtmesi daha doğru olur kanaatindeyim.

levrek 15-01-2007 23:31

Rauf abi,nazik düşüncen ve uyarın için teşekkür ederim,lakin İşlerin yoğunluğundan dolayı modunuz uyumuş:D Bulabildiğim son sirküler daha önce vermiş olduğumun aynısıdır,sevgilerimle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Rauf 16-01-2007 06:02

Erol ustam zannedersem eski sirkülerde lambuka serbes ti yenisinde yasaklanmış
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erolcum senin uyuman ne demek sitede ne kadar faal biri olduğunu ilk günden anlamıştım .bide bakan körler var benim gibi senin yazdığına hala ben eski sirküler diye bakıyorum.ne göz beyaaa.selamlar erol arkadaşım.

günay07 29-08-2007 18:50

Abi saol ama AKDENİZDE yasak olan avlanması balıklardan birde LAMBUKA ymış doğrumu?

Anıl ÜNALAN 29-08-2007 21:41

Alıntı:

günay07 tafarından gönderildi
Abi saol ama AKDENİZDE yasak olan avlanması balıklardan birde LAMBUKA ymış doğrumu?

Sadece antalyada değil tüm türkiyede yasaktır ;)

Rauf 30-08-2007 05:39

neden yasaklandığını bilende yok zira bu balık gerekli büyüklüğe eriştikten sonra eğer diğer ülkeler tarafından yakalanamamıssa cebeli tarık boğazından akdenizi terk ediyor okyanusa acılıyor sonra amerikalı amatörler bir cok filmini izlediğimiz gibi yakalıyorlar (yaBAN tv) işküzarlık başka bişi değil.

Anıl ÜNALAN 30-08-2007 14:02

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
neden yasaklandığını bilende yok zira bu balık gerekli büyüklüğe eriştikten sonra eğer diğer ülkeler tarafından yakalanamamıssa cebeli tarık boğazından akdenizi terk ediyor okyanusa acılıyor sonra amerikalı amatörler bir cok filmini izlediğimiz gibi yakalıyorlar (yaBAN tv) işküzarlık başka bişi değil.

İşte ben buna sonuna kadar katılıyorum abi.Hem türü tehlikede değil hem başka bi sorunu yok niye yasak :confused:

dogukaan1981 11-04-2010 15:28

keşke birde fotolarını ekleseydiniz görüntüyle hatırlamak daha kolay olurdu.

baraküda 23-11-2012 14:17

Alıntı:

dogukaan1981 tafarından gönderildi (Mesaj 80746)
keşke birde fotolarını ekleseydiniz görüntüyle hatırlamak daha kolay olurdu.

aynen erol hocam keşke fot da olsa .çünkü bi çok balığın bölgesel adları farklı oluyor.bi çok türü tanıyor olmamıza rağmen fotğraf daha pratik olur ve hafızamızda kalır iyi çalışmalar:9

Saat 06:17.