RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Organizasyon, Ekim 2006 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1689)

Levo 22-09-2006 10:44

Mehmet Bey teşekkür ederim.Balıktan sonra haberdar edebilirmisiniz?
Başlamışmı? Bu arada kayıkla veya tekne ilemi çıkıyosunuz yoksa kıyıdan mı?

Rastgele..
Sanırım ben bu 1-2 hafta içinde başlıyacam Lüfer avına...

Levent ÖZCAN, 1975

Kozyatağı/İSTANBUL

gizer 22-09-2006 12:48

Tekneyle açılmıyorum. Sadece karadan. Bu arada, Kozyatağında' ysanız, ara sıra Suadiye' ye gidiyorum. Şaşkınbakkal sahilde balığa çıkacağım zaman haber veririm.

h.barutcu 24-09-2006 08:35

Katılımcılar arasında denizde balık tutmayanlar olabilir konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız varsa konuyu biraz acarsa cok sevinirim(ne ile tutlur nasıl takımlar kullanmak lazım yemler nelerdir yedek olarak hangi ürünleri getirmemiz lazımdır......)Kısmetse görüşmek üzere:D

Levo 24-09-2006 16:32

Mehmet Bey

Eğer haber verirseniz çok sevinirim ben normalde kandilli de tutmaya gidiyorum ama balık şurda çıkıyo derseniz orayada gelebilirim.

Levent ÖZCAN 1975
Kozyatağı, İstanbul

gizer 26-09-2006 11:59

Arkadaşlar, 28 veya 29 Ekim uygun olur mu? Ekim ayının ortasında da yapabiliriz. Benim için farketmez. Ancak, bayramdan sonra olması belki katılımcılar açısından daha uygun olur.

Burhan 05-10-2006 10:13

Arkadaşlar ben de geleyim. Ekim ayına girdik nasıl olsa. Pazar günlerim boş, arabam var fekat ehliyetim yok öyle boğaza ya da avrupa yakasına ya da üsküdar'a geçebileceğimi sanmıyorum. Eğer beni de götürmek isterseniz bana lütfen msn yolu ile ulaşın.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

gizer 10-10-2006 07:14

Tarih konusunda, önerileriniz nelerdir arkadaşlar?

HALDUN YALIMLI 10-10-2006 07:33

Mehmet arkadaşım seni tebrik ediyorum. İnanıyorumki İstanbul'lu arkadaşlarla dönem dönem güzel organizasyonlar yapar yakaladığınız balıkların ve yaşamış olduğunuz güzel dakikaların resimleri ile bizleride mutluluğunuza ortak edersiniz. İzmir'den tüm arkadaşlara selamlar, yapacağınız organizasyonlarda neşeli zamanlar dilerim. RASTGELSİN.

gizer 10-10-2006 07:51

Teşekkürler Haldun Bey,
Bu aslında, öyle gözümüzde çok büyütülecek bir organizasyon olmayacak. En azından ilk düşüncelerim öyleydi. Amaç, ayrı yerlerde, ayrı zamanlarda, birbirimizden ayrı balığa çıkmak yerine, hiç olmazsa yılın bir kaç gününde bir araya gelerek sanal ortamdaki iletişimimizi yüz yüze gerçekleştirmek, daha sıcak bir tanışma ortamı yaratmak olmalı. Yapacağımız iş sadece yan yana olta atmak, sonra da sohbet etmek. Belki çok az kişi katılacak. Sadece iki kişi olsa bile, bu bir kazançtır.
Saygılarımla.

HALDUN YALIMLI 10-10-2006 15:34

Mehmet kardeşim işin özüde yüz yüze tanışıp bir şeyler paylaşmak değilmi? Bu tip organizasyonlar işin bahanesi oluyor. Önemli olan sanalda oluşan tanışıklığı gerçek hayata taşıyabilmek ve reelde bir şeyler paylaşabilmek. Umarım gönlünüzce olur. RASTGELSİN.

Saat 23:39.