![]() |
sistem harikaymış.kargaburunla iğne çıkaracağım diye uğraşırken ya kösteği kesip iğneyi balığın ağzında bırakıyordum yada iğneyi büküp yada kırıp kullanılamaz hale getiriyordum.en kısa zamanda deneyeceğim paylaşımlar için teşekkürler...
|
Doğan sistemi güzel anlatmış da benim takıldığım bir nokta oldu. Son resimde balığın yuttuğu iğnenin balığa zarar vermeden kurtulacağını söylüyor bu sistemle. Oraya kafam takıldı benim...
|
mert inan ki bu aparatı ilk defa gördüm...aslında sistem ilgimi çekti...ben de tıbbi bi alet var onunla iş görüyorum... umarım nasıl olduğu konusunda bilgisi olan birileri vardır...
rastgelsin... |
doğan ne tür tıbbi aletler var ?? forceps türü sanırım
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
Alıntı:
|
ersen bendekinin o kadar edeceğini sanmıyorum...adana da bi hurdacı var...bu hurdacıda ne ararsan bulabilmen neredeyse mümkün...ben oradan aldım bunu...niyetim köpeklerin kulaklarına yerleşen keneleri çıkarmaktı...ama artık köpek beslemiyorum...ve o pensi artık balığın ağzındaki derine saplanmış iğneleri çıkarmak için kullanıyorum... üzerinde alman malı olduğu yazıyor...eğer bi yerlerden elinize geçerse ve ya hurdada görürseniz alın...ben çok oldu ama bu günün parasıyla 50 kuruşa almıştım...
rastgelsin... |
Eğer gerçek Alman yapımı ise Türkiyedeki fiyatından fazla eder..Ama bir ihtimal daha var.. Pakistan veya işçiliğin ucuz olduğu yerlerde yapılıp alman markası vurup satılanlar var..bunlar piyasadakinden birz daha ucuz olur..
|
1 Eklenti(ler)
doğan nette biraz araştırdım ve senin alete benzer bir alet buldum..fiyatı 6 dolarmış ..Özellikle bu iş için yapılmış.. daha neler neler var ağzım açık kaldı :)
|
Alıntı:
|
Saat 06:29. |