![]() |
İki gün önce İstanbul Kalender ordu evi karşısından iki tane kaba lüfer çıktı. Ama ben tutmadım. Bu cuma akşamı saat 19:00 ile 01:00 arası Kefeliköyde ilk denemeyi yapıyorum. Daha sonra Cumartesi sabahı saat 04:00' da yine aynı yerdeyim. Bakalım ne olacak. Dün o civarda çinekop tutanları gördüm. 5-6 tane almışlardı.
|
sevgili m. özgür kardeşim. önceki akşam sırtı takımlarımın tümünü (lüfer için) elden geçirdim ve dün akşam şöyle 1,5-2 saat kadar turladım ama kendilerini hiç hissettirmediler. her halde buralara henüz gelmedi. ama bıkmadan usanmadan ve ısrarla aramaya devam edicez. elbette bir gün gelecekler...
inşallah sen tutarsın da bizlerede haber verirsin. hatta resimlerini bile koyarsın siteye. rastgelsin. |
Süleyman Bey, İstanbul' da hemen hemen her balıkçıda lüfer var. Yeri iyi tespit ederseniz tekne olduktan sonra boğazda tutmak kolay. İzmir' de henüz çıkmamış olabilir. Ama İstanbul' da Balıkçıların akvaryumlarından canlı lüfer alma şansınız da var. Ben karadan olta attığım için şansım biraz az. Bakalım bugün yarın birşeyler çıkartabilecek miyiz? 2-3 kişi gidiyoruz Kefeliköy sahile.
Saygılarımla.. |
Süleyman abi,
senin lüferler zannedersem bu pazarki yağıştan birkaç gün sonra ortaya çıkacaklardır,hemde irice olanları,sevgilerimle |
buralarda da yeni yeni başlamış...ben biraz daha bekleyeceğim...
rastgelsin... |
Saat 00:37. |