![]() |
Alıntı:
|
serkan abi resimleri görünce yine içim gitti valla ..aynen dedigin gibi bayramın üçüncü günü gittigimizde hamur taktık aynen alabalık atlıyo dedim hamura geliyosa herşeye gelir bu balık ertesi gün solucanla gittik iki tane yakaladık ama toplam 3 saat kaldık barajda çünkü yagmur başladı toparlanmak zorunda kaldık ...ve abi balıgın bol olmasının nedenini barajda çok girinti çıkıntı var ve dip taraflar çalı çırpı olmasına bagladım ,bilmem dogrumu ...rastgele serkan abi............
|
Sağol Abdülhamit,sana da rastgelsin...Dediğin doğru olabilir,balığın saklanacak yerinin bol olması her zaman avantajdır...Sana bir resim daha göstereyim,gelene kadar idare et artık...Gelince beraber gideriz alabalığa...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gene gene maşallah....
Serkan'ım o ne öyle balık mezat yeri gibi.Her avınız böyle olsun kardeşim.
|
Sağol İshakçım.Yanlış resim koymuşum,düzelttim şimdi...
|
serkan abi olmuyo böle ama.bulan var bulamayan var.bak hepimiz erkeğiz sonra mazallah biyerimize bişey olursa suçlusu sensin ona göre.:'( :'( :D
|
Balık resimlerini bundan sonra yasaklasak daha iyi olur gibi.Bizimde canımız var.
|
Bu da kış alaları.......
|
serkan abi...göremedik şu kış alalarını...
rastgelsin... |
serkan abi bu konuyu daha yeni gördüm.. o bahsettiğin alabalıklar Antalya üzümderede de var.. bundan 4 5 ay öncesiyidi sanırım.. antalya ya çok şiddetli yağmurlar yağmıştı ve bu yağışların sonucunda oluşan sel le beraber üzümdere kenarında bulunan çiftlikler büyük zarar görmüş..binlerce alabalık gelen selle dereye karışmış..Ve gelen bilgilere göre çevre köylerde bütün herkes balığa hücum etmiş :) şu an yumurtlama dönemi olduğu için balık avlamak yasak ama yine kaçak avlayanlar oluyormuş..çok ilginçtir ekmekle tutuyorlarmış balığı..sanırım balık daha doğal ortamına alışamış ve yakalanan balıklar bariz bir şekilde lezzetsizmiş..
|
Saat 08:13. |