![]() |
Syn Haldun Yalımlıya
Bence de uygun bir zaman diğer arkadaşlar da fikir belirtirlerse iyi olur
|
yeterki gönüller bir olsun
:)
Alıntı:
|
arkadaşlar bu konu ile ilgil olarak bende bu değişik bir öneri yazmıştım.. tabiiki çok güzel bir şey toplanmak... aslında pazar günü olsa daha iyi olmazmı bilemiyorum ama cumartesi çalışanlar varsa...diye???
yav kısacası şöyle diyelimmi????? 21. cumartesi günü izmirliler kemeraltında belirtilen bir noktada......İstanbul dakilerde aynı anda sirkeci gar önünde buluş sunlar.. bu haberi duyan herkes beklenecek son saat verilsin (((mesela saat 11,00a kadar beklenecektir şeklinde)))ve oraya gelinsin..ondan sonrası Allah kerim..birşeyler yapılır... hodri meydan... ya allah deyip bu işlere başlayalım... |
Ben varım,
Ama malzemecilere yakın olası konusunda çekincem var. Adamın ağzının suyu akıyor pırıl pırıl malzemelari görünce ve dayanamayıp dalıyoruz içeriye:) Haldun'un belirlediği gün ve saat uygun. Yalnız oluşturacağımızkalabalığa göre daha farklı bir yer de seçilebilir diye düşünüyorum Örneğin şöyle iki üç masayı birleştirip birbirimizle rahat iletişim kurabileceğimiz bir yer olabilir. |
Tago'nun açtığı başlığa da yazmıştım, buraya da yazayım. Cumartesi bir aksilik olmazsa katılırım ben de...
|
Alıntı:
rastgelsin... |
Saat 10:30. |