![]() |
waverunner...gördüğün mesajların altındaki çizginin ayırdığı bölüm imza kısmıdır... bu bölümde olması gerekenler ad, soyad, d.tarihi ve yaşadığınız şehrin adıdır...bunların dışında eklemek istediğiniz şeyler size kalmıştır...
rastgelsin... |
arkadaşlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim...:)
kısa bi süre sonra at kuyruğundan misina yapımını, bambu dan kamış, bujiden ağırlık, çelik telden iğne yapımını da ekleyeceğim... balıkçı dostlarım yakında herşey beleş olacak:D :D :deli: ... şaka bi yana bunu deneme şansım önümüzdeki yaza olacak inşallah...tatlı su için gerçekten çok işe yarayabilir...bence küçük müdahalelerle denizde de kullanılabilir bi şekle getirilebilir... rastgelsin... |
Harikasın...
Doğan kardeşim,bu harika paylaşımın için sağol.Yazın yada bahar aylarında eşimin memleketine tatil amaçlı gittiğimizde orada yer alan eber gölüne artık kaşık bırakmaktan '' ekonomik'' açıdan bıkmışdım.Bu gazoz kapağı olayı gerçekten çok güzel bir fikir.Yapımı çok kolay ve maliyeti çok düşük.Tek kelime ile '' iyiki varsın'' diyorum.:D
|
doğan sağolasın böyle bir çalışman için. klips, halka, 3lü çarpma ve küçük kıstırma kurşun her balıkçının çantasında, yedekte mutlaka vardır. geriye sadece kapak kalıyor. onu da içeceğimizden temin ediyoruz. bundan sonrası maharette.
çok teşekkürler. |
aferim gençler...ama
Tuborg pilsener kapagınıda untmayalım..mesela gold olursa muhtemelen tatlısuda turna saldırır... bu işi tekirdağ ın kapagından yapsalar ben bile atlarım o na... |
Alıntı:
|
Cidden de süper bir fikir :D ben kafaya koydum akşam eve giderken 2 tane tuborg alayım babam biraları içer bende kapaklarını kullanırım hehehehe ama benim aklımda bir soru var tatlı suda kullanılan kaşık rapaların renkleri nasıl olmalı parlakmı nasıl renkler kullanmamız lazım?
|
Tekirdağ kapakları mavi pek iş yapacağını zannetmiyorum,birde uçuk gri kapaklar var ben onları kullanıyorum çok memnunum.
|
mehmet abicim hemen kapak arayışlarına başlıyorum :D farklı renklerde bende yapıcam peki abi sen tatlı suda mı kullanıyosun bunları yoksa denizdemi???
|
Emre kardeşim,özel mesajını aldım.Aşağıdaki sitemiz linkine tıklarsan sanırım istediğin bilgilere ulaşabilirsin.Şimdiden rastgelsin diyorum....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 07:10. |