![]() |
rastgele
yeni üye oldum bende marmarada yeniçiftlik acıklarında 120 ile 200 metre derinlikte aynı balıklardan yakalıyorum.cıkrık tipi kamış ve makina kullanıyorum.güzel bir av olmuş rastgele
|
bende marmarada yeniciftlik yakınlarından tekne ile cıkıyorum.dip haritası ve gps ile fay hattının kenarlarında 120ile 250 metre arasında aynı balıkları yakalıyorum.güzel bir av olmuş rastgele
|
[quote=eşref yeni üye oldum[/quote]
:artist: eşref bey aramıza hoş geldiniz. kardeşimizmisiniz büyüğümüzmüsünüz bilemiyorum. kontrol panelinden imza hanenizi forumumuzun kuralları gereği doldurursanız. sanırım size daha rahat hitap edebiliriz. tekrar hoş geldiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eşref bey aramıza hoş geldiniz.
|
Denizlerin prensi
Selam ben Afacan.
1. mesajdaki balıkları tutan kişiyim. Hüsnü bey arkadaşım olur.Bir de buna bakın bakalım..Hiç böylesini yakaladınız mı?Bundan büyük haz olamaz herhalde...( Tam 12.5 KG ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
rauf abi hüsnü bey sana baya yakın galiba.:)
|
Abicim sizin balıkları gördükçe biz kumda oynuyoruz gibi bir hisse kapılıyorum :)
tebrikler |
evet cok guzel balık arkadaşım bereketlı olsun...
|
Saat 15:54. |