RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   bu haftaki rapor (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2030)

yalcinicli 11-12-2006 13:35

Goksel, saglik olsun diyelim.
Calkantili bir deniz olmadigi surece cogu zaman durum boyle oluyor. Aslinda Ege kiyilari henuz soguk gormedi, hala balik yapabilir diye dusunuyorum. Sans foktoru her yerde calisiyor. Raporumu okuyacak olursan, 5 cipurayi da kaptanimiz tuttu. Kaptanla aramda sadece 2 mt. mesafe vardi. Yemler ayni, oltalar ayni. Eee nerede bunun kerameti? :)

Sehirde kalmak yerine, yazdan kalma bir gunde tertemiz deniz kiyisinda olmak cok cok daha iyi. Balik tutamasak da aldigimiz temiz hava yanimiza kar kaliyor. Ne de olsa bedelsiz olan tek sey o.
Saglicakla...

Uzm.Dr.Rastgele 11-12-2006 17:20

Sevgili Doğan'ım ağzından bal damlıyor kardeşim.....Fakat ne yazık ki, havalardan dolayı çupranın '' Ç '' sine hasret kaldık.Allah sağlık sıhhat veririse seneye nisan gibi ufak-ufak başlarız yine.Ama gerçek anlamda çupra avlamak için illaki ege de İğde ağaçlarının çiçek açması lazım.
Sevgili Göksel ısrarla başka mekanları tarif edip,adamlar kıyıdan sadece 100 mt.
açılmışlar ve balığı almışlar diyorsun.İşte işin espisi bu.100 metre dahi olsa kıyıdan açılmak.İddia ediyorum sakin havada bu mevsimde kıyıda düzgün bir şey olmaz................!

Taygun KOCABIYIK 11-12-2006 17:53

Göksel abicim geçmiş olsun diyorum ve malesef seni yalnız bıraktım ama geçerli bir sebebim vardı hatırlarsan :) hatta İshak abiler buluşmuş fakat bende fuarda olmama rağmen buluşamadım o durumdan dolayı :)

katiti 11-12-2006 21:03

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
gökselim valla senin maceralarını bekler oldum. üzülme be kardeşim sizlerin bu maceralarını okudukça izmire dönmeden karar ( taktik) değiştireceğimgaliba. merte söyleyeceğim bana şu zıpkın işini öğretsin. ya arkadaş bu ne yaaa çekemediniz şöyle dişe dokunur bi şey ( he he he uzaktan konuşmak kolay dimi ) ya mert; kardeşinde demişti ya sen dalınca daha büyük avlıyorsun diye kardeşini mi dinlesek ne!!!!!

İlker Abi havaların soğumasını bekliyorum, iyice soğuk yapsın gözünüz levrek görecek umarım :D ...

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Doğancım, aslında gerçekleri biz de biliyoruz ama bu kaşıntı durmuyor işte, hele de benim gibi bir sinir hastasına, doğayla başbaşa olmak, deniz koklamak, hatta denize düşmek müthiş rahatlama sağlıyor. Mert'in zıpkıncılığını hem buradan hem zıpkıncı.com dan biliyorum arada bir kilo alıp veriyor, :oha:

Göksel sorma bu aralar veremiyorum o kiloları, yapıştı üstüme :(...

Alıntı:

aganta borina borinata tafarından gönderildi
ya ben çuprayı çekenin ishak abi, zıpkıncının da mert olabileceğini düşünmüştüm...emin değilseniz bi daha bakın...

rastgelsin...

Doğan haksızlık etmişsin bana ya, ben oltacının dibinde gezip adamcağızların avını bozmam, uzak uzak geçerim mümkünse, mümkün değilse de kıyıya sıfır oltaların altından geçerim :)...

igmsva 11-12-2006 22:45

[quote=katiti]İlker Abi havaların soğumasını bekliyorum, iyice soğuk yapsın gözünüz levrek görecek umarım :D ...

:artist: valla umudum sende bekliyorum levrekleri:P

BACAKSIZBALIKÇI25 16-05-2007 17:35

Arkadaşlar Ben Bacaksizbalikçi25 Yaş:11 Yeni Katiliyorum Balikçiliği Seviyorum Ve Tutuyorum Selamlar

E Posta Adresim:siteminduanolsun17@hotmail.com:)

BACAKSIZBALIKÇI25 16-05-2007 18:33

emre97 ye

emre97 nerden okucam mesajları :confused:

cevat2 16-05-2007 18:44

Göksel,iyi tur atmışsın ama stres atamamışsın oluyor işte bazen sen yine akbükü boşlama.Birde anlayamadığım bir konu var nisan,mayıs geldi yok , açıkta hep balık vardı. bu balıklar ne zaman kıyılıyor abicim egede?

BACAKSIZBALIKÇI25 16-05-2007 19:00

herkese selam benle biraz konuşun :'(

katiti 16-05-2007 19:11

Alıntı:

BACAKSIZBALIKÇI25 tafarından gönderildi
Arkadaşlar Ben Bacaksizbalikçi25 Yaş:11 Yeni Katiliyorum Balikçiliği Seviyorum Ve Tutuyorum Selamlar

E Posta Adresim:siteminduanolsun17@hotmail.com:)

Aramıza hoşgeldin ama bu mesajını tanışma bölümüne yazsaydın daha çok gören olurdu. Bir de imza ayarlarını yaparsan seni tanımış oluruz...

Saat 15:56.