RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   11/12/2006 E. Foça raporudur (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2037)

giritli 11-12-2006 16:38

Yalçın abi,elinize kolunuza sağlık...ehh ağlatmazsınız artık balıkları:D ...bizim avdan sonra sizinki epey bereketli sayılır...tebrikler...

yalcinicli 11-12-2006 16:44

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Yalçın abi,elinize kolunuza sağlık...ehh ağlatmazsınız artık balıkları:D ...bizim avdan sonra sizinki epey bereketli sayılır...tebrikler...

Sevgili Onur, aglatacak tip var mi bende? ;) Kiyamam ben onlara :)

Lethe 11-12-2006 17:12

tebrikler Yalçın abi.gerçekten güzel av omuş.acaba tam olarak foça da nerde avlandınız?tarif edebilirmisin?haftasonu büyük ihtimalle gidicem de tekne ile.malum, çipura çok zor denk geliyor.saygılar :)

yalcinicli 11-12-2006 17:17

Ulas Orak adasi derim.
Yine de teknelerin yogunlastigi yere park etmekte fayda var.
Cunku bir yere toplandilarsa hikmeti vardir.

Uzm.Dr.Rastgele 11-12-2006 17:42

Bereketli olsun.....

Yalçın Bey, anladığım kadarı ile dost ortamında ve oldukça zevkli bir av olmuş..

Taygun KOCABIYIK 11-12-2006 17:57

Yalçın abi harika balıklar tebrik ederim
önemli olan güzel vakit geçirebilmek değil mi ki :)
gayet güzel balık geçirilmişe benziyor

igmsva 11-12-2006 18:06

Alıntı:

yalcinicli tafarından gönderildi
Ilker hocam iltifatina tesekkur ediyorum ama en karizmatik sevgili kaptanimiz degil mi? Ihtiyar 5 parcanin altina imzasini atti.

:D kesinlikle öyle fotoğrafıda panoluk.

ykmk 11-12-2006 21:25

Yalçın abicim süper balıklar tutmuşsunuz.Bu sene il gençlik spor klübünün yaz kamplarına girmeye çalışıyorum.3 tane seçenek var.Foça,Kuşadası,Bodrum.Acaba hangisine gitsem diyorum.Foçaya daha önce 1 kere gittim fotaş tatil köyünde devremülkümüz var.Ama kıyıdan fazla balık alamadım.Gecede 3-4 tane balık ancak alıyordum.Onlarda mırmır,eşkina,karagöz,ispari falandı.Bu sene oldukça fazla denize gitmek istiyorum ve her fırsatı değerlendiriyorum.Ölmez sağ kalırsak yol güzergahlarım yavaş yavaş belli oldu.Ayvalık,enez(Belki çok israr edersem),Foça,kuşadası,bodrum güzergahlarından biri.Eğer yolum olur da foçaya düşerse sizlerle tanışmak isterim.Tabii sizlerde isterseniz.İyi balıklar.Laf çok uzadı kusura bakmayın...

katiti 11-12-2006 21:34

Balıklar güzel tebrik ederim, biz daha bu sene tekneden çipura yüzü göremedik Yalçın Abi. Ama balıklardan güzeli her zaman muhabbet...

yalcinicli 12-12-2006 11:12

Sevgili Ishak, ben hic bir seye kesin diyemiyor, hic bir seyi iddaa edemiyorum. Aramizdaki fark bu. Herkes her iste uzman olamaz. Burada olus nedenim, sizler gibi uzmanlardan bir seyler ogrenebilmek.
Ote yandan biraz felsefi olacak ama, soluk alabiliyor olmayi bile mucize olarak nitelendiriyorum.

Taygun kardes, elbette ki. Dogru soze ne denir?

Yunuscancim, valla ne diyebilirim? Hmmmm ! Tamam buldum. Foça, Kuşadası, Bodrum, sirasiyla hepsine git. :)
Deniz bu, nereden ne zaman ne verecegi belli olmaz. Balikliova mendereginde, saatlerce yaklasik 500 gr. lik bir cipuranin pesinde zipkinla dolastim. Kereta bir turlu yanastirmadi kendine. Bir iceri, bir disari boydan boya dolasiyordu ve pes ettim. Menderekten sinek ignesiyle olta atan 10 yasindaki bir cocuk, benim saatlerdir yordugum cipurayi yakaladi. :)
Ama ben yormasaydim, kesinlikle yakalayamazdi. :) Karaya nasil aldigina da sasmadim desem yalan olur. Ayaklarinin dibinde gumus tepsi gibi hopluyordu.

Mert kardes, tahminimce tekneye zamanin kalmiyor. :)

Saat 15:13.