![]() |
Alıntı:
|
3 mm elbiseniz varsa ikinci elbisenizi 7 mm de alabilirsiniz. Ben tek elbise alacak olma durumu için 5 mm demiştim. Bu durumda 7 mm elbise daha uygun bir tercih olabilir, sonuçta kış dalışında ne kadar kalın elbise, o kadr az üşüme :). Ama burada alacağınız elbisenin neopreninin yumuşak olmasına dikkat edin, çünkü kalın elbiselerde hareket kabiliyetiniz kısıtlanacaktır biraz.
Shorty elbise denilen elbiselerin bacak kısmı şort şeklinde, kollatı da genellikle kısadır. Ama bu tarz elbiseler aletli dalış için ve fermuarlı olarak yapılır. |
ben apnea almayı düşünüyordum siz ne dersiniz
|
Alıntı:
İyi avlar.. |
arkadaşlar hakkınızı helal edin bu konularda fazla bilgim yok bendeki elbise dediğiniz gibi altı şort gibi üstü kısa kollu demekki yarın inşaallah 7mm alacağım.hepinize çok teşekkür ederim
|
Helal olsun çok birşey yapmadık, Apnea kullanmadım ama duyduğum kadarıyla kullananlar memnun, güle güle kullanın şimdiden...
|
selam arkadaşlar bugün çağlar av dan 7mm apnea legend kamuflaj elbise 5mm çorap -eldiven -kauçuk kemer -10 kilo kurşun aldım.toplam 375 ytl 12 taksit yaptılar inşaallah iyi alışveriş yapmışımdır.turgay göçmen 1958 hatay izmir
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim izmirde havalar güzel giderken deneyim bari
|
hayırlı olsun güle güle kullanın. iyi günlerde inşallah.....
|
Saat 15:27. |