![]() |
Hoşgeldiniz....
Sevgili Erdal kardeşim,dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz....
|
hosgeldiniz, sefalar getirdiniz
|
Erdalcım aramıza hoşgeldin,sefalar getirdin...
|
Erdal hosgeldin, keyifli paylasimlar.
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
merhaba erdal bey hoşgeldiniz...
|
kefal diyarı gülbahçe
sıcak karşılamanız için çok teşekkür:) gülbahçe geçmiş yıllara nazaran hakketen verimsiz.ama yinede zevk veriyo. kıbrısla hafif poyrazda iyi kefal yapıyor. temmuzdan itibaren levrek kasım sonuna kadar "balıkçıların demirlediği" iskelelerin etrafında mevcut lakin yeminiz iyi olcak. gamit kefal ve ya gümüş. hatta gümüşü tek geçiyo kurnaz:hıııı: bide zarganadan fırsat kalırsa....
|
Alıntı:
eee..en son ne zaman kefal tuttun?? bu günlerde durum nasıl?? ekmek attıgın zaman su üstü yapıyormu?? en önemlisi kefaller temizmi* kokusuzmu?? bizi.. daha detaylı ..bilğilendirirsen sevinirim..hatta kefallerin gezmeye alışık oldugu bazı sabit bölgeler vardır.. onlarıda yazıver.....hatta google dan resimlersen daha iyi olur... teşekkürler |
Merhaba Muvaffak abi:) valla kefal yakalamaktan bende acaip haz alıyorum.ekmeği parçalayıpta mantarı batırdımı, damarlarımda sırf adrenalin dolaşıyor.birde şöyle yan yan gelişi....:deli: Ama bu mevsim kesat be abi.heleki havalar iyice soğudu tık olmaz, poyrazı yediğinle kalırsın.Abi gülbahçede kefal haziran gibi başlıyo, hava durumuna göre ekim sonu -kasım ortasına kadar... Dediğin gibi google'dan işaretliyim dedim beceremedim. Ama gülbahçede "azmak" dersen herkes bilir, birde egesev sitesinin sahili güzel iş yapıyor lakin mevsiminde.....:dikkat:
|
erdal aramıza hoş geldin bende bornovalıyım hemşerim. bol katılımlar dilerim
|
Saat 00:59. |