RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   20.12.2006 Levrekkk (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2121)

katiti 25-12-2006 17:51

Tebrikler, levrek avı böyle olur gerçekten...

Yırtık 25-12-2006 18:29

Bu 3 ay boyunca benim levrek aylarım her avlanmadan sonra size rapor veririm İnşallah bunebenzerçok fotaraf atma imkanım olur :)

igmsva 25-12-2006 19:02

yalçın gerçekten bereketli av olmuş zaten boğazın tadını bi sen bide ismail abi (çakır) cıkarıyor. sogandereden mi?

Taygun KOCABIYIK 25-12-2006 19:19

Yalçın abi güzel av desem yalan olur çünkü av harika tebrik ediyorum devamı inşallah daha bereketli gelir.

Yırtık 25-12-2006 21:21

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
yalçın gerçekten bereketli av olmuş zaten boğazın tadını bi sen bide ismail abi (çakır) cıkarıyor. sogandereden mi?

Soğandere taraflarında Tirol Taşından Ustat sen nerden biliyon? Geldinmi bizim Buralara? Bu yıl Haracını yiyecem oraların :)

igmsva 25-12-2006 21:45

sogandereyi görmek kısmet olmadı ismail abiden öğrendim. kardeşim uzun yıllar çanakkalede kaldı karşının bazı koylarında maceralarım oldu. güzel yerler bee... boğazdada yelkenli kullanmak nasib oldu yunusların eşliğinde. gerçi akıntı seyri epey zorladı. yasak olmasına rağmen 2 kere kat edişim oldu. o dalga ve rüzgarın ıslığı yettide arttı adrenalin için. bide roronun dümen suyuna düşmeseydik. güzel yerler yaaa kıymetini bilin valla. boğaz çırpınırken o sütliman koyları.... rastgele

ilhanmania 26-12-2006 00:25

öncelıkle tebrıkler;; yazdan berı bole levrekler gormemıstım heveslendım abı vallahı :) bıkac sey sorucam rapalayla bende yakından ılgılenıyorum yozurı vb sahte yemler kullandım ama bı tek levrekte basarılı olamadım su ana kadar...ben ızmır cesme taraflarında avlanıyorum tabıı denız..sahte yem olarak marka model veya renk olarak ne tavsıye edersın abı???

sımdıden tesekkurler..

arm59 26-12-2006 02:58

Hocam bizi levrek krizine soktun şimdi ben Çanakkale de 2 sene yüksekokul okudum ama o zamanlar (1986-1988) balıkçılıkla fazla alakam yoktu ne fırsatlar kaçırmışım

Yırtık 26-12-2006 09:28

Alıntı:

ilhanmania tafarından gönderildi
öncelıkle tebrıkler;; yazdan berı bole levrekler gormemıstım heveslendım abı vallahı :) bıkac sey sorucam rapalayla bende yakından ılgılenıyorum yozurı vb sahte yemler kullandım ama bı tek levrekte basarılı olamadım su ana kadar...ben ızmır cesme taraflarında avlanıyorum tabıı denız..sahte yem olarak marka model veya renk olarak ne tavsıye edersın abı???

sımdıden tesekkurler..

Rapalanın Tam anlamı ile randıman alabilek için denizde biraz çalkantı olursa daha iyi çalışıyor hatta canlı yemden bile daha iyi çalışıyor... Renkleride gün , gün tutmuyor örnek veriyorum bir gün mavi , birgün yeşil renk yiyor. Ama olmassa olmazlardan Gümüş Modelleri. Bizim meralarımızda 12 cm lik ve 9 cm lik 14 cm , 18 cm kadar çalışıyor ...... Sana gece için Özellikle iki model tavsiye edebilirim Husky jerk GFP - Husky jerk CL serisi biz bunların hepsine isim taktık kodları hiç kullanmayız Katil,Muz,Limon,Hayalet,PKK (renkleri oyle diye sadece) vs....... :)

giritli 26-12-2006 11:26

Yalçın kardeşim canı gönülden tebrik ediyorum seni.Belini kırmışsın balıkların helal olsun...

Saat 16:11.