![]() |
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz....
Sevgili Murat dost ortamına hoş geldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz dileği ile rastgelsin diyorum....
İlle de İzmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... |
Hoşbuldum teşekkürler.İstanbul ortamı hakkında küçük bir görüş bildirmek istedim.İstanbul aslında çok güzel ve imkanları fazla bir şehir,ne ararsan ve hangi saat olursa bulabilirsin.Ama negatif yönleri çok fazla,mesela çok fazla göç alıyor olması,ve aşırı kalabalık bir şehir olması trafik sorunuda cabası.Burada yaşamak çok stresli ve gerilimi yüksek.Ben çok düşündüm ve burada huzursuz olduğuma karar verdim o yüzden İzmir'e dönmeye karar verdim.İzmir'in havası her zaman farklıdır,insanları güleryüzlü ve hoşgörülüdür.Zaten gelince evi güzelbahçe veya kalabak tarafından tutmayı düşünüyorum.Herhalde burada ödediğim kirayla orda dublex bir evde oturabilirim. :D İstanbul oldukça pahalı bir şehir burada yaşam çok zor.Bütün bunların dışında benim birde motosiklet hobim var,burada gezecek çok fazla biryer yok bir taraf sapanca diğer taraf ise tekirdağ.İzmir çok farklı çok daha fazla gezecek yer var.Dalış desen yine burada güzel bir yer yok.Herşeyin dışında yaşam gerçekten çok kısa ve istediğimiz gibi yaşamak kadar güzel birşey yok diye düşünüyorum.
|
Murat abi hoşgeldin aramıza
|
Dünyada taşı toprağı altın olan tek bir şehir var,ismini söylememe gerek yok sanırım,yaşamasını bilmek gerek istanbulda yoksa çok sıkıcı gelir insana ,boğulursun istanbulun kalabalığında ama dediğim gibi yaşamasını bilirsen en güzel şehirdir ne demiş sezen aksu,,ah istanbul,,bu şarkı fazla söze gerek bırakmıyor.
|
murat aramıza hoşgeldin katılımcı olman dileği ile
|
Alıntı:
Güzel söylemişsiniz katılıyorum ama unutulmaması gereken bir gerçek var.istanbul'da yaşayıp keyif almak için gelir düzeyinizin epey bir yukarılarda olması gerekiyor.Sezen aksu'ya gelince şarkı yazıp onları binlerce dolar karşılığı satan biri için böyle konuşmak kolay.:D Ben İstanbul'un keyifi bir yerinde otumama rağmen ve çok sıkı çalışma hayatı içinde olmama rağmen bunaltıcı buluyorum.Burada insanın başına ne zaman ne geleceği belli değil.Geçen ay trafik kazasında çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim ve çok anlamsız biçimde olan bir kazayla. :( |
Alıntı:
|
ben de mert gibi düşünüyorum...benim yaşayamayağım şehirlerin başında gelir istanbul...dillere destan bi güzelliği ve geçmişi olmasına karşın en az 15 milyon insanın içerisinde yalnızlığı insana en çok hissetiren şehirdir istanbul...yaşam standartlarım ne olursa olsun bana yaşayabileceğim bi şehrin kokusunu pek vermedi...
rastgelsin... |
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım.
|
Saat 21:47. |