RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Malzemeler ve Bakımları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=65)
-   -   olta çantam/dikkat/dikkat (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2185)

Emre 09-03-2007 23:10

abicim cantana hasta kaldım aman nazar değmesin ben manisada bu tür Raflı canta bulamadım yaa seninkisi süpermiş sonra buldum bitane ama seninki kadar bölmeleri yok güle güle kullanman dileğiyle:)

mufi 10-03-2007 09:23

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi
abicim cantana hasta kaldım aman nazar değmesin ben manisada bu tür Raflı canta bulamadım yaa seninkisi süpermiş sonra buldum bitane ama seninki kadar bölmeleri yok güle güle kullanman dileğiyle:)

Emre cim ben bunu METRO grosmarket ten aldım. manisada varmı bilmem ama bu tip şeyler yapımarket ve gross market gibi büyük kululuşların nalburiye bölümünde olabiliyor.inşallahsanada rasgelir.:)

giritli 10-03-2007 10:09

işte buuuuu.....işte buuuuuu.....tam techizatlı balık avcımız Muvaffak abimizin naçizane malzemelerinden bir demet.....bir demet diyorum çünkü ben de Muvaffak abimi tanıyorsam bunlar sadece buz dağının görünün yüzüdür....
Muvaffak abicim senin şu şamandıralara hayran kaldım vallaha....bir ara hisarda buluşsak da sana bir kahve ısmarlasam da sen de bana şamandıralar hakkında biraz bilgi versen diyorum hani tam süper olurdu....

mufi 10-03-2007 16:55

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
işte buuuuu.....işte buuuuuu.....tam techizatlı balık avcımız Muvaffak abimizin naçizane malzemelerinden bir demet.....bir demet diyorum çünkü ben de Muvaffak abimi tanıyorsam bunlar sadece buz dağının görünün yüzüdür....
Muvaffak abicim senin şu şamandıralara hayran kaldım vallaha....bir ara hisarda buluşsak da sana bir kahve ısmarlasam da sen de bana şamandıralar hakkında biraz bilgi versen diyorum hani tam süper olurdu....

tamamdır gülüm..inşallah bir mani çıkmazsa bu sefer haftaya cumartesi çümle alem aşagıda buluşalım. bende el işi şamandralarıdan gtiririm bakarsın.:)

Güven ÖZYELDAN 10-03-2007 22:54

helal abicim böyle güzel bir görüntüye yakışan balıklar tutman dileğiyle ....

Rauf 11-03-2007 06:38

muvaffak ustam özene bezene hazırladığın bu takım cantası sana şans ve bol balık lı günler getirsin inşallah.

Uzm.Dr.Rastgele 11-03-2007 13:39

Hocam takım çantan ve takımlar harika.....Eeeeeeee, sıra artık balıklarda....:D

ADNAN 11-03-2007 16:05

muvaffak abi hayırlısı olsun, bol bereketli olsun, birde yanında kocaman balıklı resimleri olsun.

giritli 12-03-2007 08:20

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
tamamdır gülüm..inşallah bir mani çıkmazsa bu sefer haftaya cumartesi çümle alem aşagıda buluşalım. bende el işi şamandralarıdan gtiririm bakarsın.:)

Çok iyi olur muvaffak abicim...cumadan ayarlarız programı...benim iş yerim çok yakın zaten hisarönüne...cep telefonum sizde vardı sanırım...

mufi 12-03-2007 11:37

Onurcum cep bende yok ta cuma akşamı ekranda en geç 21 de mesajımı zaten yazarım en azından taygun+erol+mert in telefonları var onlar dan ulaşırım..

Saat 23:37.