![]() |
1 Eklenti(ler)
İşteee...eline ilk defa olta değmiş ve artık damarlarında o çaresiz hastalığı taşıyan bir yorgun savaşçı daha...Namıdiyar MUHİ:)
|
1 Eklenti(ler)
Halduma teşekkürler bu güzel insan namıdiyar IRAMÇOOOOmla tanışmama vesile olduğu için...
|
1 Eklenti(ler)
ve ve veeeee....işteeee....Iramçomun tuttuğu takoz ve çekme halatı yerine kullanabileceğiniz barbunakiiiiiiiii....Arkadaşlar gerçekten balığın asılışını ve ıramçomun yüzündeki mutluluğu görmenizi çok isterdim...Iramçom tebrik ederim kardeşim,bir geldin pir geldin İzmir'e...;)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda benim oltama nasip olan makbul balıklar:D
|
1 Eklenti(ler)
ve bendenizin tuttuğu balıkların yanaşık düzen topyekün fotoğrafı...
9 karagöz+5 istakaroz+5 erkek mercan+2 mercan+10 izmarit+3 gopes=34 parça allah bereket versin diyorum... Süleyman abi,Iramçom ve Muhilerde de sanırım 60 parça civarı balık vardır...Yani toplamda herhalde 100 parça civarında bence bereketli bir av oldu...Süleyman abim hernekadar bu av biraz cılız geçti desede:oha: ...Sanırım Iramçomun teee buralara kadar gelmesine deymiştir diye düşünüyorum...Daha bereketli ve bol muhabbetli paylaşımlarda buluşuruz inşallah...Saygılarımla... |
1 Eklenti(ler)
tavşan adasından dönüş yoluna koyulduğumuz sırada çektiğim bir enstantene...;)
|
anlatım ve balıklar şahane(özellikle barbun!).başka ne denilebilir ki?tebrik ederim.elinize sağlık&afiyet olsun..:)
|
Ramçom da akşam buzluk manzaralı balık fotolarını eklese tam süper olucak...:D :D :D
|
1 Eklenti(ler)
Ramaçomun barbunakiyi çektiği andaki mutluluğu
|
1 Eklenti(ler)
Muhi kardeşimizin çektiği karagöz...Umarım hayatı boyunca unatamayacağı bir an olmuştur...
|
Saat 21:50. |