![]() |
vay bee ne cevherler var aramızda haberimi yok.
çok teşekkürler. |
levrek çok sağol, işin o kısmını bilmiyordum.
inşallah birgün bir teknem olunca ben de eskileri yad etmek için tekrar kullanacağım bu takımları :) . |
Sırtıda hedef balık,yüzey balıkları ise,bu şampuan kapakların renk alternatiflerini göz önünde bulundurun derim,çünkü yüzey balıkların renk görme-ayırt edebilme özellikleri, insanınkilere çok yakındır.Açık havalarda koyu,kapalı havalarda açık renk kapakları deneyin derim,sevgilerimle
|
Erol arkadaşım harika bilgilerin için teşekkürler bütün balıkcı dostların her hangi bir şekilde bu siteye ulaşıp senin güzel bilgilerinden yararlanması dileği ile.
sevgiler,saygılar Selim Öner(balıkcı) |
1 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar,
size imalatı gayet basit olan bir sırtı takımı anlatmaya çalışacağım; Malzemeler 1)İçi boş herhangi bir malzemeden olan boru parçaları (tükenmez kalem,lolipop çubuğu,alüminyum,demir,çelik,vs. ) 2)Çelik tel veya çelik sicim. 3)Tıpaçlar ( fotoğrafta görüldüğü gibi 2 ml lik şırıngalardan söktüğüm kauçuk tıpalar veya epoksi-polyester gibi sürülebilen malzemeler ) 4)Kanca ve fırdöndüler. 5)Hologram,kendinden yapışkanlı olan yada olmayandan. *Yüzey sırtı çekimlerinde 3 parçalısı ( zargana ),ortasu çekimlerinde 2 parçalısı daha iyi çalışıyor. *Boru ebatları yerine göre, istediğiniz uzunlukta kullanabilirsiniz. *Takımı daldırmak isteyenler,içine demir talaşı,kurşun parçaları koyabilirler. *Takımın baş kısmına,şırınganın iğne koruyucu kılıfı takılabilir. *Hologram yerine,boyama da yapılabilir. *Kuyruk bölümüne isteğe bağlı birçok şey ilave edebilirsiniz,tüy,yün,naylon vs. **Dahası, hayal güçünüze kalmış, Segilerimle |
1 Eklenti(ler)
Tavsiye olarak kancaları en son takın ve eğer yapıştırma işlemlerinde de japon türü şeyler kullanacaksanız parmaklarınızı birbirine yapıştırmayın,sevgilerimle
|
Ellerine Sağlik
Erol abi bu ne hız ya 2 günde takımı bitirmişsin ellrine sağlık harika olmuş. Bu sırtı çok kolay işçiliği ile herkesin yapabileceği bir sistem arkadaşlar hepinize tavsi ederim.SAYGILAR
|
erol ustam ellerine sağlık
artık bununla yakalanan balıkları da görürüz inşallah :) |
İnşallah bende Katiti :D ,eklemek istediğim bir şey vardı ,yukarıdaki takımda altta duran ham halidir,belirtmemişim,sevgilerimle
|
erol abi bunlardan istiyorum haberin olsun ben öyle yapmakla uğraşamam :D
|
Saat 00:44. |