![]() |
İsmail Abi yine maşallahın var gerçekten. Tebrik ederim...
|
Alıntı:
aydınlatıcı bilgilerine teşekkür ediyorum. valla balıkçılık biliyorsun çileli bir iş. sana gönlüne göre bol balıklar rastgelmesini diliyorum. selamlar. |
Alıntı:
Ellerin kolların dert görmesin. bu ne bereket yahu? Anlaşılan sen bize hafta sonuna kadar uyku uyutmayacaksın hafta sonunu iple çekiyorum. Şimdiden kaya palasdan bir kişilik yer rezervasyonu yaptırmak istiyorum. rastgelsin |
İsmail Ustam balıklar harika maşşallah diyorum inşallah daha irilerine denk gelirsin.
|
İsmail abi eline koluna sağlık paylaşım için tşkler.
|
elinize sağlık.avlarınızın daha iyi olması dileğiyle...
saygılar. |
ismail abi tebrikederim süper balıklar gerçekten .şu levreği bir ben tutamadım. bu hafta seferihisarda limana tekneyi yanaştırırken 5,6 levrek gördüm .nutkum tutuldu bir tanesi 4,5 kilo vardı salına salına yüzüyorlardı bir haftadır ordalarmış emin kaptan söyledi.
|
taygun kardeşim iyi dileklerine teşekkür ediyorum. benim resimler yine büyük geçmiş. bir el atta resimler normal boyuta gelsin. selamlar.
|
Alıntı:
inşallah o levreği yakalarsın. haberini bekliyoruz. selamlar. |
canım abim benim yine döktürmüşsün valla helal olsun sana. abi soner'ede anlatıyorum maceralarını forumun adresinide verdim görsün diye. sanada çok selamı var.:artist:
|
Saat 23:45. |