RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   25 ocak Falezler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2310)

Taygun KOCABIYIK 28-01-2007 09:05

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ersen abi üstte verdiğim linkte turna avlıyorlar yer mersin ama yinede yapay yemi bir gör belki kafanda fikir oluşur at-çek ile inşallah bolbol yakalarsın turnaları :)

Uzm.Dr.Rastgele 28-01-2007 10:08

Ersen'im turnan harika gözüküyor.Umarım iyi vakit geçirmişsindir......:D

CaTSiLeNcE 28-01-2007 10:26

Teşekkür ederim herkese..Sanırım yaza kadar böyle tek tük alabilecez turnayı..Uzun zamandır canlı yemle turna yakalamıştım..Hele öğlen sıcağında :) tahminimce bu turna İntahar etti :D:D

CaTSiLeNcE 28-01-2007 10:54

taygun bu video yarıda kesiliyor.. sonuna kadar göremiyorum..offff offf bilgisayarımı özledim:'( :'(

levrek 28-01-2007 11:16

Bravo Ersen, iyi bir başlangıç olmuş...

giritli 28-01-2007 15:58

Ersen tebrikler kardesim...bismillah guzel acilis yapmissin...hadi hayirlisi...

ykmk 29-01-2007 10:51

Parmak kadar yemle kocaman bir balık...

Parmak kadar yemle kocaman bir balık.Tebrikler abi.Süper av olmuş...

aganta borina borinata 29-01-2007 10:52

Alıntı:

CaTSiLeNcE tafarından gönderildi
ama ne yazıkki balığı su üstüne kadar çekmeme rağmen balık son bir çırpınışla oltadan kurtulmayı başardı.. Balığın kaçmasında avlandığım yerin su dan 3m kadar yüksek olması büyük etken oldu

tebrik ederim ersen...daha iyi avlar dilerim...

balığı kaçırman konusunda sana bi tavsiyem olacak...yüksek bi yerden balığı yukarıya çekerken balığı suyun yüzüne kadar çıkart...balığın yarısı suda ve yarısı suyun üzerinde kalmalı (aslında ölçü bu değil ama buna yakın...bi süre sonra nerede bekletmen gerektiğini kavrıyorsun)...bi kaç saniye kadar bekle...balık bi kaç saniye için hareketsiz kalacaktır...yavaşça balığı sudan çıkat ve acele etmeden oltayı fazla sallamadan balığı yukarı doğru çek...balık yüksek ihtimalle hiç kıpırdamadan yanına kadar gelecektir...hatta daha yüksek mesafelere kadar bu yolla çekilebilir...

rastgelsin...

ykmk 29-01-2007 10:57

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ersen abi üstte verdiğim linkte turna avlıyorlar yer mersin ama yinede yapay yemi bir gör belki kafanda fikir oluşur at-çek ile inşallah bolbol yakalarsın turnaları :)

TAygun abicim adamların konuşması çok güzel.Ama mutlulukları daha da güzel.Bir de ben yakalasam şu kalamarla ahtapottan...

CaTSiLeNcE 29-01-2007 14:51

doğan dediğin doğru ama bulundum kayalıklar okadar kötü ki en ufak bir hatanda denize gidersin..birde karanlık olması işi daha da zorlaştırıyor.. avlarken ışık yakmıyoruz ama fener kafamda takılı yinede..Balık yakalanınca açıyorum hemen..ben ışığı yakıp balığı daha rahat çekebileceğim bir yere getirinceye kadar (tabi bunları düşmeden yapabilirsen:D) bayaa uğraşıyosun..Birdaha ordan avlanmıyacam zaten..Biraz daha denize yakın bir yer bulucam ve hareket etmesi daha kolay tabi..

Saat 00:05.