![]() |
ya arkadaşlar dikkatli olalım ,balık uğruna kendimizi telef etmeyelim.
|
taygun kedi köpekleşi deyince anladım.siz geldiğinizde botla denizde karşınızda kimse varmıydı.varsa onlar bizlerdik işte.
|
Herkese selamlar...bu haftaki balık avı ile ilgili diyecek hiçbirşey bulamıyorum...
tek kelimeyle fiyasko arkadaşlar...yapmayı en çok sevdiğim şeyde bile uyuduysam ve hatta rüya görüp bir de üstüne horladıysam başkada birşey demiyorum zaten...bir de ah tago ah demek istiyorum...kamışlarımın yanından biran ayrıldım ve gökselin yanına gideyim dedim,onda da benim sardalyalı takıma sağlam bir balık dokundu ama ben yetişene kadar tagocum bana kıyak yapmak isterken balığa kıyak yaptı,o da kaçtı gitti...:D :D :D üzülme tagocum,senin canın sağolsun;) |
1 Eklenti(ler)
zeytinelinden kuş bakışı bir görünüm...balık çiftliklerinin sayısı artmış gibi geldi bana...deniz kıyısındaki pisliklerden de anlaşılıyor zaten...
|
1 Eklenti(ler)
tagonun yakaladığı pisicik...şaşıran arkadaşlar hiç şaşırmasın bu pisiciklerin kıyıdan yemli oltaya atladığını daha önce çok gördüm...gümüldürde benim oltama da gelmişlerdi...
|
1 Eklenti(ler)
denizin ne kadar çekildiği sanırım bu fotoğrafda çok net bir şekilde görülmektedir...
|
1 Eklenti(ler)
sanırım o günün en keyifli yanı akşam dönerken köy kahvesinin sıcak ortamında içtiğimiz sıcak çayların iliklerimizi ısıtmasıydı... günün çoğunu taştan yatak ve kayadan yastık üstünde geçirdikten sonra o mekan ilaç gibi geldi diyebilirim...
|
Alıntı:
siz çiftliklerin arkasına geçip,dubaya bağlandınız galiba,neler tuttunuz... |
Alıntı:
|
onur,taygun siz kaçta geldiniz. heralde siz değildiniz gördüklerimiz iki araba geldi o arkadaşlar biri şahin biri tipo .bizim tekne değil şişme bottu turuncu renkli ,ama aynı yere gelmişiniz sizde galiba pınara giden yol değil öbür tarafa gittik yolun sonuna kadar siz gene çuprayı :helal: almışınız bizde hiç birşey yoktu :( 11:30 ta toplanıp urla ya gittik orda birkaç karagöz isparoz falan tuttuk
|
Saat 15:13. |