RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=36)
-   -   EL yapımı radar reflektörü. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2357)

levrek 05-02-2007 20:50

Bravo Rauf abi,ama Nasa dan şikayet geldi,adamları radarlarını bloke etmişsin:D ,sevgilerimle

varior 05-02-2007 21:31

Rauf abi inan şaştım kaldım.. Her insan böyle maharetli olamaz, buda bir yetenek.. Eline sağlık abi, güle güle kullan..

Rauf 05-02-2007 23:16

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
Rauf abi inan şaştım kaldım.. Her insan böyle maharetli olamaz, buda bir yetenek.. Eline sağlık abi, güle güle kullan..

savaş arkadaşım pek o kadar zor bişi değil bunu yapmak sadece biraz düşünmek pilanlamak yeterli benim yaptığım bir bakıma kopya cekmek o kadar.ama mesela erol beyin yaptığı elektirikli cıkrık işte o maharet bilgi teknik hesap her şey var.hayırlı günler dilerim.

MEHTERAN 06-02-2007 04:25

helal be rauf amcam kimin aklına gelir böğle icat. sen nekadar kopya çektim desende, imalat kendi üretimin abi, hani biz aslında hep hazırı severizya ondan söğledim. tebrikler amcam. SAYGILAR.

turna 07-02-2007 21:22

Sizi candan tebrik ediyorum.

theimam35 08-02-2007 09:43

rauf abi tebrik ediyorum sen bir dahisin:D

Rauf 08-02-2007 18:53

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Bravo Rauf abi,ama Nasa dan şikayet geldi,adamları radarlarını bloke etmişsin:D ,sevgilerimle

Erolcum öyle bir şeyi yapabilsem gercekten belkide dünyanın en bahtiyar insanı olurdum.:D Ben acizane böyle basit şeyleri bu kadar yüksek fiata satanlara karşı site arkadaşlarıma fikir vermek yapabilen arkadaşlarında paralarını cebinde tutmak selamlar kardeşim.

aganta borina borinata 09-02-2007 06:46

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
Erolcum öyle bir şeyi yapabilsem gercekten belkide dünyanın en bahtiyar insanı olurdum.:D Ben acizane böyle basit şeyleri bu kadar yüksek fiata satanlara karşı site arkadaşlarıma fikir vermek yapabilen arkadaşlarında paralarını cebinde tutmak selamlar kardeşim.

haklısın rauf kaptan...aslında bu kadar pahalı olmasının sebeplerinin başında da sanırım bu alete olan talebin azlığı geliyor...e az talep oluncada pek kimse sanırım satmıyor bu ürünü...dolayısıyla yapanda azdır...ya da direk dışardan da geliyor olabilir...tekne bi çokları için biraz masraflı bi olay olduğundan bi tekne sahibinin parası olduğu kanısı çıkarılarak bu ürün bu kadar ucuz bi maliyete sahipken bu kadar astronomik bi fiyata satılıyor bence...paylaşım ilgili arakadaşlar için çok iyi oldu bence...

rastgelsin...

igmsva 14-02-2007 11:10

rauf abi valla şaştım kaldım. yinede mertin dediği gibi benimde sörtifye ile ilgili tereddütlerim var... ama işçilik süper ellerine sağlık

Rauf 14-02-2007 11:43

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
rauf abi valla şaştım kaldım. yinede mertin dediği gibi benimde sörtifye ile ilgili tereddütlerim var... ama işçilik süper ellerine sağlık

İlker kardeşim tereddüttünüz normal bensize şöyle bir öneride bulunayım bunların satıldığı yerler belli veya limandaki bağzı teknelerde bunlardan takılı olanlar var bunlara bişr göz atın ve bu yansıtıcıların o kadarda cok teknik olmadıklarını görüceksiniz selamlar.

Saat 12:48.