![]() |
maşallah .afiyet bal şeker şifa olsun kardeşime:)
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu balıkmı acaba. |
Rauf Abi o balık ıskatarı, maviş, kara kupa (Karaburun'da) ya da fırtına olarak anılır. Bu şekilde ararsan belki bulursun. Resmini koyduğun balıktır...
|
canakkaleye hususi gideceğiz artık........
|
Alıntı:
|
selim abi yakin zamanda levrek ve lüferlerde gelcek zaten alt yapiyi senle her pazar günü hazirliyoruz cok yakinda bak görceksin!!!!!!!!!!!!
|
Alıntı:
|
arkadaşlar marmaristen hatırlıyorum ıskaroz denilen balık başka balık..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde elemanın elinde de var birde: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde altta muhtar mehmet in elindeki kırmızı balıklar...ki bunlardan marmariste çok çıkardı.. |
Arkadaşlar bir araştırma yaptım yukarıdaki balık sanırım
SPONDYLIOSOMA CANTHARUS, Choupa, ambua, casaleira [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesinde görüntüsü var: Akdeniz balıgı |
evet rauf abicim ben almanyada ikamet ediyorum burda AUDI araba fabrikasinda calismaktayim okuldan sonra burda kaldim ailem canakkalede yasiyor. selamlar sevgiler abicim!!!
|
Saat 21:06. |