RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Çapariler (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=47)
-   -   CAPARİ bağlamak (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2413)

eşref sürek 13-02-2007 02:24

abi eline sağlık çok güzel yeni bir şey öğrenmek bende çaparimi kendim yaparım senden bir farkım kırmızı iplik yerine hanımların kullandığı kırmızı oje kullanıyorum ayrıca ojelerin simli olan çeşitli renkleri mevcut rastgele

Rauf 13-02-2007 07:11

Alıntı:

eşref sürek tafarından gönderildi
abi eline sağlık çok güzel yeni bir şey öğrenmek bende çaparimi kendim yaparım senden bir farkım kırmızı iplik yerine hanımların kullandığı kırmızı oje kullanıyorum ayrıca ojelerin simli olan çeşitli renkleri mevcut rastgele

Eşref arkadaşım evet tüğ veya simi iğneye direk misina ile bağlamakta bir capari bağlama şeklidir ve piyasada bu şekilde bağlanmış cok capari ceşiti vardır sonradan bağlanan bölüm fosforlu boya ile veya göz alıcı renklerde oje ile boyanır bu şekilde bağlama türünü de ilerde bir vidio gösterisi olarak sitemize ekliyeceğim.ama orjin olarak bağlama şekli merserize iple bağlanma şekli dir en ufak bir tarifi aşağıda resimde ekliyorum.benim vidioda capari bağlamaya başlarken iğne ile iğne misinasını evvela iki kazık bağı ile bağladım hatırlarsan bundan sonra tüğü bağladım bu ilk bağladığım düğüm capari tüğünü palaya doğru cekip sıkıştırır ken tüğün altına giriyor ve tüğü hafifce yukarı kaldırıyor direk misina ile bağlanan caparide bu olmaz ama sadece şim veya değişik organze kurdelalarından cıkarılmış iplikleri bağlıyacaksanız direk misina ile bağlaya bilirsiniz selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

levrek 13-02-2007 10:17

Rauf abi ellerine sağlık,zannedersem bundan böyle forumdaki tüm arkadaşlar kendi imalatlarını kullanacaklardır,sevgilerimle

Uzm.Dr.Rastgele 13-02-2007 14:11

Rauf hocam ellerine ve emeğine sağlık.....Sende ben de,bilgisayar konusunda
teknoloji cahili olsak bile sora sora bağdat bulunur misali bir şeyler öğrenip; bu öğrendiklerimizi kullanarak insanlara bir şeyler vermeye ve onlarla birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz......

Bence bundan daha güzel bir şey olabilir mi....?:D :dans: :dans: :dans:

Rauf 13-02-2007 18:59

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Rauf hocam ellerine ve emeğine sağlık.....Sende ben de,bilgisayar konusunda
teknoloji cahili olsak bile sora sora bağdat bulunur misali bir şeyler öğrenip; bu öğrendiklerimizi kullanarak insanlara bir şeyler vermeye ve onlarla birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz......

Bence bundan daha güzel bir şey olabilir mi....?:D :dans: :dans: :dans:

Rica ederim ustam o senin hoş görün.benim yaptıklarım senden öğrendiklerim daha cok öğreneceğim var senden.sana bir e mail attım bilgilerinize rastgele.

kya55 14-02-2007 12:38

Rauf hocam emeğiniçin teşekkürler.Çok faydalı oldu bizim için..

Rauf 14-02-2007 12:46

Alıntı:

kya55 tafarından gönderildi
Rauf hocam emeğiniçin teşekkürler.Çok faydalı oldu bizim için..

ilerde vakit buldukca daha başka meterial lerden de bağlama vidioları cekicem faydalı olabilirsem ne mutlu rastgele.

yilmaz 14-02-2007 13:13

ellerine sağlık rauf abi çok güzel olmuş çaparilerin.bende teknede kullanmak için 25 li tüy çapari hazırladım. yaza hazırlık uskumru ve kolyoz için.

Rauf 14-02-2007 20:53

Alıntı:

yilmaz tafarından gönderildi
ellerine sağlık rauf abi çok güzel olmuş çaparilerin.bende teknede kullanmak için 25 li tüy çapari hazırladım. yaza hazırlık uskumru ve kolyoz için.

teknen büyük herhalde yılmaz kardeşim yoksa nasıl alıcan o kadar capariyi iceri.rastgele.

amatör balıkçı 15-02-2007 21:29

Rauf bey,çok teşekkürler bende her ikiside aynı anda bağlansa olmazmı diye soracaktım ama açıklamanızla cevabı aldım,tekrar teşekkürler,SELAMLAR.

Saat 23:48.