![]() |
Muvaffak abi tebrik ederim, levrekler gayet güzel.bayadır çıkamıyorum, acaip gaza getirdin beni :)
|
muvaffak bey guzel balıklar. bu mevsimde bunlara şükür. sezon ölü mevsim kış. bekliyoruz havaların ısınmasını..
|
muvaffak abicim...kırmışsın şeytanın kafasını...tebrikler abi...ben bu hafta küfeyi devirdim yattım maalesef...:D
|
ellerine sağlık muvaffak abi...güzel balıklar...
ama görülüyor ki eksik yemle balığa gitmenin sonuçları insana iç çektiriyor... oysa ki deniz de özellikle levreğim, çupranın olabilirliğini hesaba katmadan ava gidilmemeli...yani ben bu gün kefal avlayacağım deyip ava gitmek doğru değil bence... ava bu şekilde gidilirse iki seçenek var...ya kefali bulana kadar dolanacaksınız yada levreklere çatalkuyruklara bakıp bakakalacaksınız...oysa orada belki çantada bulunabilecek bi sahte slikon yem bile sizelere balıkları podyuma çıkarma imkanı verebilirdi... bu arada izmir den msn le görüştüğüm arkadaşlar... bakın, levrek kimse avlamaya gelmeyince mecburiyetten ekmeğe vuruyor fukara...:D :P rastgelsin... |
Muvaffak abi allah nazardan saklasın maşallahın var. :helal: ekmekle bunları tutuyorsan senden korkulur valla. benimde o yeri en kısa zamanda bi ziyaret etmem lazım:deli: :D
|
kısmetin bu kadarmış hiç olmazsa elinin pası gitmiştir
|
Abi levrekler güzel...
ama dedikleri gibi sardalya olacaktı kurşunsuz ile mutlaka iş yapardı... Tebrikler Afiyet olsun... |
Alıntı:
|
Muvaffak bilader ellerine sağlık süper bir av yapmışsın tebrikler.Afiyet olsun.
|
tebrikler blıklar çok fotojenik tabikide sizde:P
|
Saat 14:59. |