RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   25 şubat 2007 çeşmealtı/izmir (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2460)

ADNAN 23-02-2007 23:27

Kıvanç bey hava tekne ile çıkmamıza müsade etmiyor kıyıdan karar verdik, gelmek isterseniz sabah toplanma saatini yazarım toplandığımızda nereye gideceğimizi karar vereririz...ayrıca cumartesi yağmurlu geçecek pazara yağmur yok yılmadan devam...

kturkol 23-02-2007 23:33

adnan bey uygundur. sorun çıkmazsa beni dahil edin.:dans: :dans:

eşref sürek 24-02-2007 00:24

hepinize şimdiden rastgele işallah hava güzel olur bol av yaparsınız bizde hava izin verirse tekne ile çıkmak istiyoruz hava raporu marmarayı sisli gösteriyo bol şanslar hepinize

mustafakasim 24-02-2007 11:19

Adnan abi ne tarafa gitmeyi düşünüyorsunuz ve saat kaç gibi gideceksiniz.

giritli 24-02-2007 11:20

Kıvanç bey 25/02/2007 sabah 06.30 da balçova kipanın önünde buluşmaya karar verdik...Ben taygunu alıp gelicem...Adnan abilerle orada buluşucaz...
Herhangi bir aksiliğe karşı cep telefonumu veriyorum 533.253 78 99

igmsva 24-02-2007 13:25

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Kıvanç bey 25/02/2007 sabah 06.30 da balçova kipanın önünde buluşmaya karar verdik...Ben taygunu alıp gelicem...Adnan abilerle orada buluşucaz...
Herhangi bir aksiliğe karşı cep telefonumu veriyorum 533.253 78 99

:deli: onurum gitmeden nazarlık al yanına döktürürsün sen yine.... hepinize bol bol avlar diliyorum. az kaldı inşallah bundan sonra bende aranızda olacağım:artist:

kturkol 24-02-2007 13:45

hava durumu

:dans: :dans: yarın hava sıcaklığı 14derece rüzgar KKD 25km/h serpintili bulutlu. hadi hepimize rastgelsin.:D :D :dans: :dans:

giritli 24-02-2007 14:24

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
:deli: onurum gitmeden nazarlık al yanına döktürürsün sen yine.... hepinize bol bol avlar diliyorum. az kaldı inşallah bundan sonra bende aranızda olacağım:artist:

İlker abicim ben pek ümitli değilim ama maksat muhabbet olsun...Zaten Adnan abinin olduğu yerde makara tukarasız olmaz...O da bize yeter zaten...Eh o arada da kısmetimize bişeyler gelirse dadundan yenmez artık...:D :D :D

Taygun KOCABIYIK 24-02-2007 14:36

Geçen hafta çupralar bendeydi bu hafta sıra ADNAN abiciğimde teknede tutamadığı çupileri inşallah karadan tutucak :D

ADNAN 26-02-2007 22:00

25 şubat 2007 hem karadan hem tekneden oldu....

Havanın tekneyle çıkmaya müsait olmamasından dolayı karadan gitmeye karar vermiştik, ve uygulamaya geçirdik. Tago,onur,gürol,kıvanç pazar sabahı toplanıp kahvaltımızı herzamanki kahvemizde yapıp çeşme /germiyan koyuna girdik orada 1-1.5 saat kadar bekledik oltalarımızda balıkla ilgili bir bağlantı kuramıyınca aynı sahilde olta atabileceğimiz daha uygun av lanma yerleri ararken kendimizi ıldır köyünde bulduk limanda avlanan avcıları görünce burada av yapmak üzere oltalarımızı hazırlarken havanın tekne avına müsait olduğunu fark edip teknecilerden biri ile pazarlık sonucu tekneyle ava çıktık, balık çiftliklerinin şamandıralarına bağlanarak avlanabileceğimizi söyleyen tekne sahibi beni umutlandırmışı ama maalesef 4-5 şamandıra değiştirmemize rağmen aradığımızı bulamadık borukurdu bile iş yapmadı çok ilginç bir av oldu ama tago kalamarın tillahını buldu, ha bu arada tekneden ve karadan ilk defa kamış kullanma şansını yakaladım ama arkamda avlanan onur kardeşim benim kamışın darbelerinden kurtulmak için büyük çabalar sarf ettiğini :D :D görüyordum ama kamış ile yaptığım hareketlerden güzel espirilerle karşılaması da çok hoştu .Av olarak kötü geçmesine rağmen aynı günde hem karadan hemde tekne fırsatı bulduk, ava gelen arkadaşlarıma teşekkür ederim, daha bereketli avlara inşallah....Mustafa kasım arkadaşım kusura bakmayın sizin mesajınızı görmedim, bu yazıyı yazarken fark ettim kısmet değilmiş, cumartesi gece giremediğimden oldu sanırım kusura bakma bir sonraki ava kısmetse...

Saat 04:33.